Vähemmistöt kyykyttävät enemmistöä

Jokainen politiikkaa seurannut tietää, että edustuksellisessa demokratiassa vaalikaudet ovat liian lyhyitä ja useimmat projektit jäävät kesken. Paras esimerkki on Sote-uudistus, jota on valmisteltu kohta 20 vuotta, eikä se vieläkään tule tarjoamaan tasa-arvoisia terveyspalveluita joka Suomen nimeen ja notkoon. Tiedämme, että globalisaatio jakaa ihmiset voittajiin ja häviäjiin, mutta tiedämme myös, että valitessamme globaalin ja taloudellisen demokratian, Suomen tapaisen kansallisvaltion täytyy joustaa päätöstensä edessä, kuten olemme havainneet esimerkiksi koronakriisissä, hybridisodissa ja trollien tuottamassa valheellisten materiaalien lisääntymisessä netissä, mediassa ja eri alustoilla.

Poliitikoille tärkeintä on uudelleenvalinta, eivät konkreettiset saavutetut tulokset. Lyhyt vaalikausi pakottaa poliitikot välttämään epämiellyttäviä pitkäntähtäimen suunnitelmia, jotka söisivät kannatusta, vaikka olisivat järkeviä, johdonmukaisia ja tärkeitä tulevaisuudessa.
Some-hörhöt ja kaiken maailman vähemmistöt ovat saamassa otteen yhteisöstämme, koska poliittiset edustajamme eivät selvästi uskalla ryhtyä vastustamaan näitä ”ropeellipäitä”. Nämä hörhöt pukeutuvat aina yhden asian taakse ja hankkivat siihen sitten sekalaisen joukon kannattajiaan ja ”tyhmiä” seuraajia. He järjestävät tilaisuuksia ja tarjoilevat” duupa daata” kaikille sellaisille, joilla ei ole riittävää medialukutaitoa erottaa heidän väitteistään tai agendastaan oikeita ja vääriä asioita. Valitettavan monet ovat kykenemättömiä omaan ja itsenäiseen päätöksentekoon ja ovat helposti johdateltavissa näihin ryhmiin. Erityisesti nuoret ja epävarmat ovat heidän kohteinaan.

Psykologisesti heidät johdetaan ja manipuloidaan me-tunteella ja meidän asialla ennemmistöjen ja demokraattisesti valittujen elimien kimppuun tarkoituksella estää välillisen demokratian toimiminen kaikilla tasoilla. Periaate on usein erittäin yksisilmäinen: ellet ole meidän puolellammeolet meitä vastaan; kompromisseja ei ole olemassa.
Näitä ovat abortin vastustajat, rasismi-kortilla ratsastavat intersektionaaliset feministit, ilmastohörhöt, Pride-kulkueet, homot, lesbot, hermafrodiitit, eri uskonnolliset yhteisöt, erilaiset anarkistit ja sadat salaliittoteorioihin uskovat ”kykloopit”. Pahimpia ovat väkivaltaiset äärikiikkeet, jotka haluavat vahingoittaa sellaisia toimittajia tai tiedonvälittäjiä, jotka pyrkivät totuudelliseen tiedonvälitykseen ja oikeisiin faktoihin. Toimittajia kuolee maailmalla vuosittain noin 50-100, mutta heitä uhkaillaan ja painostetaan yhä enemmän. Suomessakin tätä tapahtuu koko ajan enenevässä määrin.

Räikein esimerkki tästä saatiin, kun sekopäinen aktivisti ja Ylen toimittaja Renaz Ebrahimi
hyökkäsi tähtitieteilijä Esko Valtaojan kimppuun kuin korppikotka mustana naisena, joka oli muka joutunut epämiellyttävään tilanteeseen, kun Valtaoja erinomaisen esimerkin avulla selvitti, miksi hän otti keskustelussa rasistisen n-sanan. Tämä Ebrahimi latasi:” On superjärkyttävää, että olen tilassa, jossa valkoinen ihminen ruskean ihmisen vieressä käyttää kaksi kertaa n-sanaa. Tämä on todella epämukavaa ja epäsensitiivistä!”, latasi Renaz ja alkoi monologin, jossa alkoi tylyttää tähtiteiteilijä Valtaojaa, koska hän ei halunnutkaan ymmärtää Valtaojan perusteluja suomalaisesta näkökulmasta n-sanan eri merkityksistä ja käytettynä oman historiamme valossa.

Tämä uskomaton intersektionaalinen ja woke-kultin kannattaja ja kiivailija on tyypillinen esimerkki sellaisesta henkilöstä, joka tulee Suomeen puhumaan meidän arvoistamme ja rasismista kuin hän ymmärtäisi kulttuurimme ytimen täysin. Hän ei kertaakaan miettinyt missään vaiheessa sitä, oliko hänen oma puheensa tilanteessa loukkaavaa Valtaojaa kohtaan, koska katsoi syntynyttä tilannetta pelkästään täysin mustien lasien valossa. Valitettavasti monet lähetystä kuunnelleet eivät tienneet, että tämä ”musta nainen” edustaa jyrkintä intersektionaalista feminismiä ja woke-linjaa, joka perustuu täysin marxilaiseen Standpoint- teoriaan, jonka mukaan sorretun luokan näkökulma on puolueettomampi kuin muiden. Tämä mieletön woke-ideologia on uusvasemmistolainen suuntaus, johon liittyy täydellinen puhdasoppineisuuden vaatimus, jossa ”väärinajattelevia” ihmisiä, kuten sivistynyt ja antirasistinen Valtaoja yritetään leimata ihonvärinsä ja etuoikeutetun asemansa avulla rasistiksi hinnalla millä hyvänsä!

Minun mielestäni nämä Ebrahiminin ajatukset ovat totalitarismia ja äärettömän vaarallisia. Mikä oikeus hänellä on toimia Ylen toimittajana tuomaroimassa, mikä Suomessa on sallittua ja mikä ei! Olen samaa mieltä kuin Valtaojakin, tämä kääntyy näitä ”hörhöjä” vastaan aivan varmasti. Puhe kulttuurisesta omimisesta on mennyt täysin ”persiilleen”. Eskimo-puikot on pannassa, saamelaiset eivät saa myydä käsitöitään ja Afrikan Tähti on kiellettävä.

O tempora, o mores eli voi aikoja voi tapoja! Missä helv… ovat ns. ”Tolkun päättäjät”, jotka uskaltavat sanoa totuuden?

Juhani Melanen

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Valitetettavaa vuodatusta. On vaikea ymmärtää kenen etua kirjoituksessa esitetty luokittelu edistää.

Kolumnistin muut kolumnit:

KOLUMNISTIT

Ilen Hajatelmat

Melastelua

Papin Palsta

Sporttinurkka

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Kestävän liikkumisen hankepäällikkö Anna Huttunen: Älypyörätielle asennettiin uudet infotaulut ja niitä lisätään eri puolille kaupunkia
Sote-keskustelu jatkuu: Seppo Korhonen vastaa Marina Erholalle
Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän toimitusjohtaja Marina Erhola: Tietämys hyvinvointialueen valmistelusta ei vielä ole riittävällä tasolla
Pasi Tuomaila: Päihteiden helppo saatavuus on suurin ongelma Lahdessa
Valosuunnittelija Mikko Skyttä:
 Perhepuiston linnassa on paljon muotoja ja niiden kanssa on mukava leikkiä valoilla
Kaupunginvaltuutettu Maria Mäkynen: Ylisukupolvinen pahoinvointikierre on katkaistava Lahdessa
Kaupunginvaltuutettu Niko Liukkonen: Lahden kaupungin talousarvion tulisi olla plussalla
Lahden seudun työllisyyden kuntakokeilussa vaikeuksia
Kaupunginvaltuutettu Marju Markkanen: Haluan olla rakentamassa hyvinvoivaa ja elinvoimaista Lahtea
Erkki Nieminen: Liisu on liian kallis ja kehitys menee väärään suuntaan
Kaupunginvaltuutettu Martti Talja: Lahdesta tulee tehdä hyvä ja turvallinen kaupunki asua
Kaupunginvaltuutettu Anna Kupiainen: Lahdessa on paljon hyvää ja näitä asioita pitää nostaa esille
Kaupunginvaltuutettu Jari Rissanen: Toivon, että päihdeongelmaan on saatu kestäviä ratkaisuja vuoteen 2025 mennessä
Työministeri Haatainen vieraili Lahdessa
Kaupunginvaltuutettu Tuomas Sorsa: Haluaisin, että Lahti olisi Suomen houkuttelevin paikka yksityisille investoinneille
Toimitusjohtaja Jouni Lillman: Kuudennes Ali-Juhakkalan jätevedenpudistamon sähköstä tuotetaan tulevaisuudessa aurinkoenergialla
Kaupunginvaltuutettu Sari Niinistö: Lahti on mainettaan parempi ympäristökaupunki
Kaksi ministeriä vieraili Anttilanmäen koulussa
Puheenjohtaja Anneli Peltokukka: Nikkilän asukas- ja omakotiyhdistys kerää materiaalia historiateosta varten
Launeen keskuspuiston Sorsalampeen istutettiin karppeja
ARKISTO