Vihervasemmiston ilmastohuijaus ja intersektionaalinen rasismikortti

Tämä kirjoitus syntyi Pönniälän mökin korona-karanteenissa luettuani kolme mielenkiintoista tarinaa. Nämä olivat ” Vihreä Tyrannia – Ilmastopolitiikan totalitaariset taustat (2017), Rupert Darwall, Robin DiAngelon (2019), White Fragility ja Pascal Brucknerin essee ” There is no such thing as islamophohobia ( City Journal). Kukaan järkevä tiedemies ei kiellä globaalin ilmastonmuutoksen vaaroja, mutta kohtuullisuuden nimissä on myös kuunneltava toisenlaisia ja maltillisia mielipiteitä, joissa eritellään tieteellisesti niitä vaaroja, joita on syntynyt yksipuolisesta ja poliittisesti johdetusta manipulatiivisestä ilmastorummutuksesta ja niistä totalitäärisistä keinoista, millä näitä aatteita valtaväestöön ujutetaan.
Olemme tilanteessa, jossa vihreä ympäristökritiikki ammentaa perimmältään tieteen ja valistusaatteen vastaisista virtauksista, lähinnä saksalaisesta romantiikasta ja kansallissosialismista.  Oxfordin yliopiston Anna Bramwell päätyy samaan kirjassaan ”Ecolocy in the 20th Century- A history”, jossa asiasta enemmän. Miten olemme joutuneet tilanteeseen, jossa emme saa arvostella tieteellisin faktoin ”huuhaa” ympäristötieteilijöitä?
Entinen vihreä kaupunginjohtaja Pekka Saurin (vihr) maksiimi julistaa: ”Meillä on kaikilla omat totuutemme”. Seisomme kädet ristissä ja siunaamme kaikki älyttömätkin väitteet ympäristövaaroista edes kyseenalaistamatta niitä mitenkään. Olemmeko jo tilanteessa, jossa tiedolliseen relativismiin perustuva identiteetti-ideolgia uhkaa länsimaita? Vihreät ovat vastuunpakoilijoita ja liian optimistisia vaihtoehtoisten energiamuotojen autuaaksitekevistä vaikutuksista. Miten hävitämme energiatuulimyllyjen muoviset roottorilavat? Onko sähköautojen hiilijalanjälki suurempi kuin bensamoottoreiden? Vihreiden kammoama muovijäte päätyy valtameriin, koska sitä ei saa polttaa. Onko EU:n vaatimus ympäristöjätteen kierrätyksestä ilmastonmuutoksen torjumiseksi älytön periaattella: maksoi, mitä maksoi, vaikka siinä kuluu suunnattomasti vettä ja energiaa, ja vaikka siitä aiheutuvat massiiviset mikromuovipäästöt ympäristöön.
Pahinta on kuitenkin nuorten pelottelu ja saparopäisen Greta Thunberin ideologia, joka saa epävarmat teinit sekopäisiksi ja tulevaisuusparanoiaa kärsiviksi. Aurinko ja tuulivoima kehittyvät, mutta vaativat suunnattomia maa-alueita, joista on haittaa maapallon biodiversideetille. Miksei täysin saasteeton ydinenergia kelpaa vihreille? Mikseivät Kiina, Intia, Venäjä ja USA noudata ja aloita vihreätä vallankumousta? Siksi, että uusiutuvien energian ylisuuret tuet eivät siellä ole mahdollisia, kuten täällä! Kuka esittää minulle vihreiden älyttömimmän väitteen ja laskelman siitä, että fossiilisia polttoaineita tuetaan sadoilla miljardeilla dollareilla vuosittain?

Suomi on kaikilla mittareilla mitattuna eräs maailman tasa-arvoisin maa. Meillä on laaja sananvapaus ja lakimme suojelevat tehokkaasti vähemmistöjä, vaikka aina emme olekaan huomioineet historian saatossa tarpeeksi saamelaisia ja romaaneja. Suomessakin olemme jo joutuneet vihreiden, Maria Ohisalon, provosoiman intersektionaalisuusäännöstön hyökkäyskoodistoon. Tämä säännöstö pyrkii legitimoimaan avoimen rasismin valkoista ihmistä kohtaan. Tämä yhteisrintama käyttää rasismikorttia aina häikäilemättömästi sekä järjestelmällisesti usein valtamedian täysin rinnoin tukemana. Miksei tämä epäinhimillinen maalittamiskulttuuri ole herättänyt laajemmin ajattelijoita korjaamaan näitä käsityksiä? Tämähän on tuttua tutumpaa Neuvosto-ideologiaa, jossa poikkipuolisen sanan sanoja sai erikoiskäsittelyn. Mukaan on vedetty feminismi, metoo-liike ja kaikki seksuaalivähemmistöt ja sitä opetetaan jo virallisesti suomalaisissa kouluissa!

Silmäni avautuivat lopullisesti tästä mielettömästä agitaatiosta vasta, kun luin naissosiologi Robin DiAngelon mietteitä kirjasta ”White Fragility”. Teos sisältää säännöstön, jonka avulla valkoiset voivat katua syntyperäistä valkoisuuttaan. Toisin sanoen: mikäli hiljaisesti hyväksyt valkoisen miehen heteroseksuaalisen ylivallan leiman, etkä aktiivisesti toimi valkoista miestä vastaan, olet auttamattomasti rasisti! Nämä samat intersektionaaliset rasismikortin käyttäjät taputtivat käsiään Mellumäen imaami Abbas Bahmapourille, joka väitti suorassa TV-lähetyksessä, että kaikki homot ansaitsevat kuolemantuomion. Keskustavaikuttaja Saarikko haluaa tänne imaamikouluja ja sosialisti Halonen nostaa naisministerit keskiöön koronahoidossa. Suosittelen kaikille tosikoille Titania McGrathin blogia, jossa seksuaalisesti sorrettu kategoria ”Kaktusfiilit”( henkilöt, jotka harrastavat seksiä kaktusten kanssa), on jäänyt intersektionalistien taholta liian vähälle huomiolle.

Juhani Melanen

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Melastelua

Papin Palsta

Rainen Sananen

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Harri Pikkarainen: Ympäristönsuojelu ja ilmastopolitiikka pitää olla mukana kaikessa päätöksenteossa
Pekka Komu: On vauhditettava alueiden tukemista, jotta voimme panostaa vahvemmin vihreän siirtymän toteuttamiseen
Johanna Ekman: Kaikki Suomen edun mukaiset asiat ovat minulle ykkösprioriteetti
Emmi Lintonen: Uskon, että EU-politiikalla pystyy vaikuttamaan ihmisten parempaan ja kestävämpään arkeen
Palveluesihenkilö Mika Kantele: Roinaralli kerää pois kotitalouksien metalliromut, sähkölaitteet ja vaaralliset jätteet
Kirjailija Kalle Veirto: Urheiluesseekokoelma on katsaus lahtelaiseen urheiluun ja sen menneisyyteen
Asemakaava-arkkitehti Markus Lehmuskoski Logistisen sijainnin vuoksi kaupunki on keskittänyt voimavaroja Pippo-Kujalan alueelle
In Memoriam: Juhani Melanen 1948 – 2024
Tappara-baarin omistaja Petteri Lintunen: Suomen ainoassa Tappara-baarissa liputetaan vain Pelicansin puolesta
Vaikuttava dokumentti Ukrainan puolustajista valloittaa maailmaa
Puksu-junalla Laune tutuksi
Petri Saraste kirjoitti kirjan isänsä sotavankeudesta – Sotilaan kuuluu kuolla, eikä antautua
Lahden kaupunginjohtaja Niko Kyynäräinen ei esitä Lahti Energian myymistä
Liikenneinsinööri Matti Heikkinen: Katujärjestelyjen osalta liikenteen turvallisuus paranee Renkomäen monitoimitalon läheisyydessä
Elokuvaohjaaja Tia Kouvo: Mummola ei ole perinteinen jouluelokuva
Onko kapitalismi syrjäyttänyt markkinatalouden suurten pääomasijoittajien takia?
Ohjaaja Petri Liski: Kärsimystie-näytelmä on vaikuttava historian oppitunti
Nuoret lähtevät helposti uusiin ilmiöihin mukaan – Sähkötupakka koukuttaa lapsia ja nuoria
Hanna Nikolska: On todella tärkeää, että suomalaiset lähettävät apua Ukrainaan
Palvelupäällikkö Toni Kranttila: Biojätteen lajittelulla on mahdollista säästää keräyskuluissa
ARKISTO