Tsaari Putinin poliisivaltio siivoaa vastustajansa valtion virallisella murhaohjelmalla

Tämän synkän Melasteluni syy on Venäjän ”tahallinen” koronavirusepidemia Deltan päästäminen suomalaisten jalkapallofanien kautta Suomeen ilman rajakaranteeneja ja testauksia. Tuntemattoman lähteen väitettä selvitetään vielä eri tutkimuksilla ja tarkistuksilla, mutta itse en epäile tätä lainkaan. Ennen kuin Omalähiömme vetäytyy kesälaitumille demokraattisessa Suomessa, haluan muistuttaa lukijoitani siitä tosiasiasta, että naapurissamme eri mieltä olevia kansalaisia vainotaan, kidutetaan ja murhataan kylmäverisesti ja tunteettomasti koko ajan Venäjän valtion hyväksymällä murhaohjelmalla. Tietoja tähän kirjoitukseeni keräsin useista lähteistä, jotka mainitaan lopussa.

Käytetyimmät keinot tässä vainoharhaisessa tuhoamisessa ovat polonium solumyrkky ja novitshok hermomyrkky. Näitä ovat saaneet maistaa jo kaksoisagentti Sergei Skripalin ja Putinin päävihollinen ja Aleksei Navalnyi. Käynnissä on voimakas pidätys- ja peloittelukampanja, joka
kohdistuu nyt entistä selvemmin ns. riippumattomaan mediaan. Viimeiseksi on kiinniotettu Dimitri Gudkov (entinen kansanedustaja) ja Avoimen Venäjän aktivisti Andrei Pipovarvov. Vainon kohteiksi ovat joutuneet nyt kaikki sellaiset poliitikot, sosiologit, toimittajat ja aktivistit, jotka ovat jostain syystä uskaltaneet avata suutaan edes vähän. Verkkomediat Medusa ja Vtimes on lakkautettu ja toimittajat on määritelty virallisesti ”ulkomaisiksi agenteiksi. Myös ulkomaankauppaa tekevät yrittäjät pelkäävät, ettei oikeuslaitos puolusta heitä riittävästi aiheettomilta pidätyksiltä ja syytteiltä.

Erityisesti Neuvostohistorian vääristelystä ja kulagien uhreista virallisista lähteistä poikkevia kannanaottoja esittäviä tutkijoita rangaistaan 10-20 vuoden pakkotyöleireillä. Suomen vankileirejä Itä- Karjalassa on alettu jo tutkia ja ainakin yksi esimerkkileiri on rakennettu muistomerkikiksi suomalaisten julmista vankien kohtelusta kultaisessa Neuvosto- Karjalassa. Putin rakentaa koko ajan itsensä ympärille raakaa ja julmaa poliisivaltiota, jonka vastustajat täytyy lakaista pois maan päältä kokonaan ja ehkäistä ennakolta kaikki mahdollinen toisinajattelu, joka jollain tavalla uhkaisi hänen asemaansa tai hallintonsa legitimiteettiä. Keinoiksi hän on valinnut mediakuvan luomisen lännestä, joka haluaa tuhota Venäjän ikiaikaisen suurvallan, vaalien manipuloinnin ja omien luottomiesten asettamisen avainasemiin omassa korruptuneessa hallinnossaan.

Putin on hallinut Venäjää jo nyt 21 vuotta ja jatkoa on tiedossa; valtaa aina vuoteen 2036 saakka, jolloin hän on jo 84- vuotias. Putin ei ole määrännyt itselleen seuraajaa, koska on yksinäinen pieni entinen Neuvostoagentti Pietarista ja lähipiirinsä mielistelyn sokaisema diktaattori  Iivana Julmaa ihailema klooni. Mutta tämän tietävät myös ne 18 miljonaa Venäjällä alle köyhyysrasjan alapuolella asuvaa venäläistä. Työikäisten väestön määrä on pienentynyt merkittävästi ja keskiluokka kurjistunut. Kehitys jatkuu samanlaisena, Venäjä köyhtyy ja kansalaisten tulot laskevat koko ajan; leivän hinnan kohotessa!

Talous on yksipuolistunut ja noin kaksi kolmasosa Venäjän viennistä on kaasua ja öljyä, joiden todennäköinen kysyntä alkaa laskea lähivuosia siksi, että muu maailma alkaa tiedostaa ilmastomuutoksen vaatiman puhtaamman energian olevan tulevaisuuden trendi. Suhteet EU:iin ovat huonontuneet ja monet entiset tukijamaat ovat alkaneet livetä riveistä. Välit Kreikkaan, Italiaan ja Tsekkeihin ovat viilentyneet. Kybersotaa Venäjä käy häikäilemättömästi ja 150 trollitehdasta muokkaa uutisia Venäjälle myönteiseksi. Kaikkeen Venäjää syyllistävään arvosteluun vastataan jyrkästi ja kylmän sodan keinoin. Putin pyöritti Trumpia mennen tullen. Miten Biden selviytyy gansteri Putinista?

Venäjä on tällä hetkellä tyypillisessä bresneviläisessä pysähtyneisyyden tilassa ja siksi vaarallisimmillaan! Keinot selvitä tilanteesta ovat aivan samanlaisia. Mutta jatkuvilla hintasäännöstelyillä ei poisteta monin paikoin jo esiintyvää tavarapulaa. Tässä ovat samat ainekset koossa kuin Neuvostoliiton romahtamisessa. Hautausmaat ovat täynnä korvaamattomia ihmisiä; Putinkin. Brittilähteiden mukaan Putin valvoo henkilökohtaisesti murhaohjelmaa!

Hyvää kesälomaa silti kaikille Pikkujättiläisen lukijoille!

Jussi Melanen
Lähteet: Vladimir Putin- Koko tarina, Putinin pihapiirissä; Malin, Tuula, Putin´s people

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Ilen Hajatelmat

Melastelua

Mika Kari

Papin Palsta

Sporttinurkka

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Kaksi ministeriä vieraili Anttilanmäen koulussa
Puheenjohtaja Anneli Peltokukka: Nikkilän asukas- ja omakotiyhdistys kerää materiaalia historiateosta varten
Launeen keskuspuiston Sorsalampeen istutettiin karppeja
Toiminnanjohtaja Jukka Ihalainen: Jokainen lapsi on aina pelastettava elämälle
Sähkäauto on toiminut partioajossa luotettavasti
Itsepalveluaika lisää Launeen kirjaston käyttömahdollisuuksia
Evakkopatsaan paljastusjuhla oli näyttävä ja upea tilaisuus
Vesa Lempinen ja Heikki Känsälä: Sähköautojen latauspisteiden rakentamiseen voi saada tukea
Anttilanmäen Kyläjuhlat oli yhteisöllisyyden voimannäyte
Marju Markkanen (sd.): Lahdessa haluttiin kunnioittaa lahtelaisten tahtoa jakamalla paikat solidaarisella prosenttimallilla
Maakuntajohtaja Niina Pautola-Mol: On luksusta juoda vettä suoraan hanasta ja pulahtaa puhtaaseen järveen uimaan
Omalähiö lomailee 5.7. – 1.8.
Projektipäällikkö Jari Volanen: Patomäen kentällä tehdään nyt viimeisiä maastomuotoiluja ja vihertöitä
Perussuomalaisten kannatus kasvoi huomattavasti Lahdessa, vanhat puolueet menettivät valtuustopaikkoja
Nuorille on kustannettava ehkäisy yhteiskunnan varoista
Tutkija Ilkka Jokipii: Täsmällisiä muistiinpanoja ei ehditty tekemään Hennalan vankileirillä
Harri Koski: Saunalautta on merimiehen kesämökki
Markku Karjula: Lahden vahvuutena on se, että täällä on tapahtumia ympäri vuoden
Puheenjohtaja Marju Markkanen: Lahteen on tehtävä liikuntastrategia ja sen laatimistyössä on oltava poikkihallinnollinen edustus
Ex-kaupunginvaltuutetut Heikki Laine ja Onerva Vartiainen: Asioihin pitää perehtyä huolellisesti ennen kuin niistä päätetään
ARKISTO