Tsaari Putinin poliisivaltio siivoaa vastustajansa valtion virallisella murhaohjelmalla

Tämän synkän Melasteluni syy on Venäjän ”tahallinen” koronavirusepidemia Deltan päästäminen suomalaisten jalkapallofanien kautta Suomeen ilman rajakaranteeneja ja testauksia. Tuntemattoman lähteen väitettä selvitetään vielä eri tutkimuksilla ja tarkistuksilla, mutta itse en epäile tätä lainkaan. Ennen kuin Omalähiömme vetäytyy kesälaitumille demokraattisessa Suomessa, haluan muistuttaa lukijoitani siitä tosiasiasta, että naapurissamme eri mieltä olevia kansalaisia vainotaan, kidutetaan ja murhataan kylmäverisesti ja tunteettomasti koko ajan Venäjän valtion hyväksymällä murhaohjelmalla. Tietoja tähän kirjoitukseeni keräsin useista lähteistä, jotka mainitaan lopussa.

Käytetyimmät keinot tässä vainoharhaisessa tuhoamisessa ovat polonium solumyrkky ja novitshok hermomyrkky. Näitä ovat saaneet maistaa jo kaksoisagentti Sergei Skripalin ja Putinin päävihollinen ja Aleksei Navalnyi. Käynnissä on voimakas pidätys- ja peloittelukampanja, joka
kohdistuu nyt entistä selvemmin ns. riippumattomaan mediaan. Viimeiseksi on kiinniotettu Dimitri Gudkov (entinen kansanedustaja) ja Avoimen Venäjän aktivisti Andrei Pipovarvov. Vainon kohteiksi ovat joutuneet nyt kaikki sellaiset poliitikot, sosiologit, toimittajat ja aktivistit, jotka ovat jostain syystä uskaltaneet avata suutaan edes vähän. Verkkomediat Medusa ja Vtimes on lakkautettu ja toimittajat on määritelty virallisesti ”ulkomaisiksi agenteiksi. Myös ulkomaankauppaa tekevät yrittäjät pelkäävät, ettei oikeuslaitos puolusta heitä riittävästi aiheettomilta pidätyksiltä ja syytteiltä.

Erityisesti Neuvostohistorian vääristelystä ja kulagien uhreista virallisista lähteistä poikkevia kannanaottoja esittäviä tutkijoita rangaistaan 10-20 vuoden pakkotyöleireillä. Suomen vankileirejä Itä- Karjalassa on alettu jo tutkia ja ainakin yksi esimerkkileiri on rakennettu muistomerkikiksi suomalaisten julmista vankien kohtelusta kultaisessa Neuvosto- Karjalassa. Putin rakentaa koko ajan itsensä ympärille raakaa ja julmaa poliisivaltiota, jonka vastustajat täytyy lakaista pois maan päältä kokonaan ja ehkäistä ennakolta kaikki mahdollinen toisinajattelu, joka jollain tavalla uhkaisi hänen asemaansa tai hallintonsa legitimiteettiä. Keinoiksi hän on valinnut mediakuvan luomisen lännestä, joka haluaa tuhota Venäjän ikiaikaisen suurvallan, vaalien manipuloinnin ja omien luottomiesten asettamisen avainasemiin omassa korruptuneessa hallinnossaan.

Putin on hallinut Venäjää jo nyt 21 vuotta ja jatkoa on tiedossa; valtaa aina vuoteen 2036 saakka, jolloin hän on jo 84- vuotias. Putin ei ole määrännyt itselleen seuraajaa, koska on yksinäinen pieni entinen Neuvostoagentti Pietarista ja lähipiirinsä mielistelyn sokaisema diktaattori  Iivana Julmaa ihailema klooni. Mutta tämän tietävät myös ne 18 miljonaa Venäjällä alle köyhyysrasjan alapuolella asuvaa venäläistä. Työikäisten väestön määrä on pienentynyt merkittävästi ja keskiluokka kurjistunut. Kehitys jatkuu samanlaisena, Venäjä köyhtyy ja kansalaisten tulot laskevat koko ajan; leivän hinnan kohotessa!

Talous on yksipuolistunut ja noin kaksi kolmasosa Venäjän viennistä on kaasua ja öljyä, joiden todennäköinen kysyntä alkaa laskea lähivuosia siksi, että muu maailma alkaa tiedostaa ilmastomuutoksen vaatiman puhtaamman energian olevan tulevaisuuden trendi. Suhteet EU:iin ovat huonontuneet ja monet entiset tukijamaat ovat alkaneet livetä riveistä. Välit Kreikkaan, Italiaan ja Tsekkeihin ovat viilentyneet. Kybersotaa Venäjä käy häikäilemättömästi ja 150 trollitehdasta muokkaa uutisia Venäjälle myönteiseksi. Kaikkeen Venäjää syyllistävään arvosteluun vastataan jyrkästi ja kylmän sodan keinoin. Putin pyöritti Trumpia mennen tullen. Miten Biden selviytyy gansteri Putinista?

Venäjä on tällä hetkellä tyypillisessä bresneviläisessä pysähtyneisyyden tilassa ja siksi vaarallisimmillaan! Keinot selvitä tilanteesta ovat aivan samanlaisia. Mutta jatkuvilla hintasäännöstelyillä ei poisteta monin paikoin jo esiintyvää tavarapulaa. Tässä ovat samat ainekset koossa kuin Neuvostoliiton romahtamisessa. Hautausmaat ovat täynnä korvaamattomia ihmisiä; Putinkin. Brittilähteiden mukaan Putin valvoo henkilökohtaisesti murhaohjelmaa!

Hyvää kesälomaa silti kaikille Pikkujättiläisen lukijoille!

Jussi Melanen
Lähteet: Vladimir Putin- Koko tarina, Putinin pihapiirissä; Malin, Tuula, Putin´s people

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Ilen Hajatelmat

Melastelua

Papin Palsta

Sporttinurkka

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Kaarikadun päiväkodin rakentaminen alkaa muutaman kuukauden päästä
Launeen keskusteluillassa summattiin alueen hyvät ja huonot puolet
Kirjastopalvelujohtaja Salla Palmi-Felin: Launeen kirjastolle etsitään korvaavia tiloja Hennalasta
vt. kaupunginjohtaja Mika Mäkinen: Lahden tunnettuutta pitää vahvistaa ja mielikuvaa rakentaa yhä vetovoimaisemmaksi
Nikkilän kartanosta Lahden kaupunginosaksi -kirja julkaistaan marraskuun lopussa
Liipolan ”likka” Jonna Hakala Hawaiji Ironman -kilpailun ikäluokkansa paras
Launeelainen Juha-Pekka Forsman: Postilaatikkoihin kohdistuva ilkivalta on loputtava!
Niin maailma muuttuu Eskoseni! – Reunasen Nummisuutarit haastaa katsojat uudella tulkinnallaan
Muusikko Lipa Liukkonen: Nyt haetaan uutta vauhtia soolouralle
Sivistyslautakunta mukaan järjestyssäännöillä voi puuttua kännyköiden käyttöön
Miksi Kisapuiston suunnitelmissa on veronmaksajille halvin ja ainoa UEFA 3 -tason suunnitelma jätetty huomioimatta?
FC Lahden Mika Halttunen: Kisapuisto on äärimmäisen tärkeä koko jalkapalloperheelle
Lahden uudeksi kaupunginjohtajaksi valittiin Niko Kyynäräinen
Toimitusjohtaja Heikki Kaunisto: Valokuitu on kaikista luotettavin ja tehokkain tapa siirtää tietoa
Kirjastovirkailija Päivi Partanen: Jokaisella on erilainen lukukokemus samasta kirjasta
Valokuvaaja Antti Sepponen: Lahden dokumentointi valokuvin on lähellä sydäntäni
Aluevaltuutettu Seppo Korhonen: Aluevaltuutettuja ei kiinnosta pienen ihmisen hätä
ITE-taiteilija Kari Ruotsalainen: Lahtelainen taiteilija olisi kätkenyt selkeän sanoman ympäristötaideteokseen
Puheenjohtaja Anneli Peltokukka Nikkilä on julkisen liikenteen osalta paitsiossa Lahdessa
Reijo Mäki-Korvela: Kisapuiston stadionhankkeessa johtajuuden puute
ARKISTO