Onko kaikki valkoisen keskiluokkaisen heteromiehen syytä?

Me-too -liikeen jälkeen kaikki maailman ikävimmät ja paskamaisimmat asiat on sysätty valkoisen keskiluokkaisen heteromiehen syyksi. Havahduin tähän konkreettisesti kuunnellessani luentoa Helsingissä radikaalifeminismistä.

Varmemmaksi vakuudeksi siteeraan heti alkuun naisfeministi Valerie Solanasin SCUM-manifestia, jossa hän kertoo seuraavaa:
”Mies on epätäydellinen nainen, kävelevä surkastuma, geenitasolla tehty abortti. ”Olla Mies” tarkoittaa olla vajavainen, tunteellisesti rajoittunut; miehuus on rajoittava sairaus ja miehet emotionaalisesti rampoja. Mies on itsekeskeinen, loukussa itsensä sisällä, kykenemätön empatiaan tai samaistumaan toisiin, kykenemätön rakkauteen, ystävyyteen, hellyydenosoituksiin. Hän on vankina hämärällä alueella, ihmisen ja apinan puolivälissä. Hänen asemansa on vielä huonompi kuin apinoiden, sillä tosin kuin apinat, hän on kykenevä laajaan valikoimaan negatiivisia tunteita”.

Suomi on eräs maailman tasa-arvoisimmista maista. Naiset saivat täällä äänioikeuden toisena maailmassa heti Uuden-Seelannin jälkeen 1906. Naisille Suomi on ”Luvattu maa”. Täällä naiset
määräävät ja elävät 10 vuotta pitempään, koska miehet kuolevat nuorina naisten komenneltavina loppuunpalaneina ihmisraunioina; toisessa kädessä rasia rauhoittavia ja toisessä kädessä pilleripurkki kiihottavia aineita, koskenkorvapullo sängyn alla. Naiset pitävät leskinä hauskaa Gambiassa niillä rahoilla, jotka suomalaiset Uunot ovat otsa hiessä vuosikaudet kovalla työllä raataneet perheensä turvaksi. Kaiken lisäksi ottavat lemmikkinsä sitten tänne Härmään palvelijoikseen ja rakastajikseen.

Mutta mitä tekee kiltti Suomen Uuno-poika? Hän palvoo näitä tasa-arvon väärinkäyttäjiä ja naisfeministejä ikään kuin nämä ”ladyt” olisivat jääneet jostain suuresta ja hyvästä elämästään Suomessa paitsi. Länsimaiset miehet ovat alistuneet tähän olotilaan, koska heillä on huono itsetunto. Suomalaisilla miehillä ei ole rohkeutta sanoa tätä ääneen. Mutta jonkun on uskallettava! Suomalaiset ja muutkin länsimaiset miehet ovat antaneet vallan näille feministeille ja jokainen ”normaali” mies tietää, miten siinä käy, kun vallan kerran antaa pois. Sitä ei koskaan saa enää takaisin!

Nämä ajatukset tulivat väkisin mieleeni, kun luin taas uudelleen kirjan, joka käsitteli primitiivikulttuureita. Intiaanit ja muut alkuperäisväestön asukkaat pitivät hevosta arvokkaampana kuin naista. ”Kun menet naisen luokse, älä unohda ruoskaa”, kirjoitti filofofi Nietzche aikoinaan. Monet kehittyneet uskonnot, kuten Islam ja sadat muut sivistyneet sivilisaatiot ovat huomanneet, että naiset ovat ovelia ”penteleitä”, jotka on pidettävä kaukana ”Vallan käytäviltä” tai muuten yhteiskunta taantuu lepsuksi koristelu- ja palveluyhteiskunnaksi, jossa miehille ei ole sijaa edes majatalossa.

Tämän kolumnin voisi tyhmempi käsittää vihapuheeksi, mutta sitä se ei missään nimessä ole, vaan vakavaksi puheenvuoroksi tarkoitettu normaalin keskiluokkaisen heteromiehen hätähuuto.
Naiset ovat korkeakouluissa ja yliopistoissa jo selvänä enemmistönä, sillä 70 % akateemisista loppututkinnoista suorittavat naiset. Tytöt kehittyvät poikia nopeammin ja koulu suosii tyttöjä paljon enemmän. Tytöt ovat sitkeämpiä ja kestävät kipua enemmän kuin pojat. Miehen osaksi on tulevaisuudessa varattu vain siittäjän osa, tuskin sekään, sillä keinohedelmöitys valtaa markkinat. Länsimaisten miesten ongelmaksi on tullut, miten vastata intersektionaalisen feminismin haasteeseen? Vaatimalla samanlaista kohtelua, kuin naisetkin Suomessa saavat. Miehet ovat jäämässä Suomessa oikeuslaitoksen jalkoihin. Tasapuolisuus ei enää toteudu sellaisissa tapauksissa, joissa naistuomarit pääsevät suhmuroimaan esimerkiksi avioeroissa. Nyt miehet eivät ole enää miehiä ja naiset naisia. Väitetään tosissaan, että sukupuolia onkin 16 ja kaikkia on huomioitava tasapuolisesti.

Suomessa ei ole naissyrjintää, koska tämä on varmistettu naiskiintiöillä. Naisnäkökulma huomioidaan joka paikassa, mutta miesnäkökulmaa ei. Tiedoksi nyt suomalaiset vellihousut. Nyt
on meneillään naisfeminismin neljäs aalto, jota en ala tässä erittelemään. Suosittelen kaikkia valveutuneita miehiä lukemaan Pasi Malmin väitöskirjan. Siinä yksilöidään erinomaisesti miehiin kohdistuva syrjintä, joka ohitetaan aina keskusteltaessa tasa-arvopolitiikasta.

Tässä miestä syrjiviä asioita Suomessa. Naisilla on oikeus jäädä pitkäksi aikaa vanhempainvapaalle. Oikeus olla käymättä armeijaa. Oikeus saada lähihuoltajuus helpommin. Tulla tuupauksi työuralla rakettimaiseen nousuun esim. oikeuskanslerin toimesta. (Yli-Viikari). Naiset eivät joudu vankilaan yhtä helposti kuin miehet. Ja näitähän riittää. Nyt on kuitenkin aika ryhdistäytyä ja ryhtyä korjaamaan näitä miehiin kohdistuvia epäkohtia oikein joukolla. Päämääränä on aito sukupuolinen tasa- arvo!
Minun kohtaloni ovat olleet: nopeat naiset ja hitaat hevoset!

Juhani Melanen

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Ilen Hajatelmat

Melastelua

Papin Palsta

Sporttinurkka

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Projektipäällikkö Anniina Torppavirta: Nuorisotyöttömyyden tilanteen kohentamiseksi tehdään jatkuvasti työtä
Valmentaja Petri Laine: RC Pajulahti tavoittelee kaukalopallomestaruutta
Lahden OAY:n puheenjohtaja Jukka Kalliolehto: Näpit irti sivistyspuolen rahoista!
Dokumenttiohjaaja Keijo Skippari: Olavi Lanu on Suomen merkittävin ympäristötaiteilija
Hannele Talja: Kullankukkulanmäki pitää olla luonnontilassa myös tulevaisuudessa
Ex-kaupunginvaltuutettu Seppo Korhonen: Ruletin peluu veroeuroilla tulee lopettaa
Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen: Kaupungin tulee paneutua voimakkaasti tulojen kasvattamiseen
Kirkkoherra Heikki Pelkonen: Launeen seurakunnan alueella päätetään isoista asioista
Kirjailija Kalle Veirto: Hyvä, että nuorille tehdään elokuvia ja kirjoja
Kunnossapitohortonomi Seija Nurkkala: Rotat eivät tule pihoille, jos siellä ei ole ravintoa
Toiminnanjohtaja Jake Ropponen: Joukkuepeleissä kavereiden tuki kantaa myös vaikeiden elämänvaiheiden yli
Kirjastolla muistellaan launeelaisten lähihistoriaa
Mietteitä Lahden kaupungin talousarviosta
Etelä-Lahden koulussa kierrätetään kirjoja mahdollisimman paljon
Heikki Laine: Kisapuiston stadionin myötä pesäpallolla on mahdollisuus uuteen nousuun Lahdessa
Täyttävätkö Lahti Eventsin ja KymiRingin salailukytkennät rakenteellisen korruption kriteerit?
Lähikuvassa Sinfonia Lahden uusi vt.intendentti Maija Kylkilahti
Rehtori Karoliina Mäkelä: Monitoimitalo Aura on koko Renkomäen yhteisöllinen keskus
Kirjailija Timo Sandberg: Kostonkierteen ensi-ilta jännittää
Something rotten nosti Lahden heittämällä Suomen harvalukuiseen musikaalieliittiin
ARKISTO