Melastelua

Onko kaikki valkoisen keskiluokkaisen heteromiehen syytä?

Me-too -liikeen jälkeen kaikki maailman ikävimmät ja paskamaisimmat asiat on sysätty valkoisen keskiluokkaisen heteromiehen syyksi. Havahduin tähän konkreettisesti kuunnellessani luentoa Helsingissä radikaalifeminismistä.

Varmemmaksi vakuudeksi siteeraan heti alkuun naisfeministi Valerie Solanasin SCUM-manifestia, jossa hän kertoo seuraavaa:
”Mies on epätäydellinen nainen, kävelevä surkastuma, geenitasolla tehty abortti. ”Olla Mies” tarkoittaa olla vajavainen, tunteellisesti rajoittunut; miehuus on rajoittava sairaus ja miehet emotionaalisesti rampoja. Mies on itsekeskeinen, loukussa itsensä sisällä, kykenemätön empatiaan tai samaistumaan toisiin, kykenemätön rakkauteen, ystävyyteen, hellyydenosoituksiin. Hän on vankina hämärällä alueella, ihmisen ja apinan puolivälissä. Hänen asemansa on vielä huonompi kuin apinoiden, sillä tosin kuin apinat, hän on kykenevä laajaan valikoimaan negatiivisia tunteita”.

Suomi on eräs maailman tasa-arvoisimmista maista. Naiset saivat täällä äänioikeuden toisena maailmassa heti Uuden-Seelannin jälkeen 1906. Naisille Suomi on ”Luvattu maa”. Täällä naiset
määräävät ja elävät 10 vuotta pitempään, koska miehet kuolevat nuorina naisten komenneltavina loppuunpalaneina ihmisraunioina; toisessa kädessä rasia rauhoittavia ja toisessä kädessä pilleripurkki kiihottavia aineita, koskenkorvapullo sängyn alla. Naiset pitävät leskinä hauskaa Gambiassa niillä rahoilla, jotka suomalaiset Uunot ovat otsa hiessä vuosikaudet kovalla työllä raataneet perheensä turvaksi. Kaiken lisäksi ottavat lemmikkinsä sitten tänne Härmään palvelijoikseen ja rakastajikseen.

Mutta mitä tekee kiltti Suomen Uuno-poika? Hän palvoo näitä tasa-arvon väärinkäyttäjiä ja naisfeministejä ikään kuin nämä ”ladyt” olisivat jääneet jostain suuresta ja hyvästä elämästään Suomessa paitsi. Länsimaiset miehet ovat alistuneet tähän olotilaan, koska heillä on huono itsetunto. Suomalaisilla miehillä ei ole rohkeutta sanoa tätä ääneen. Mutta jonkun on uskallettava! Suomalaiset ja muutkin länsimaiset miehet ovat antaneet vallan näille feministeille ja jokainen ”normaali” mies tietää, miten siinä käy, kun vallan kerran antaa pois. Sitä ei koskaan saa enää takaisin!

Nämä ajatukset tulivat väkisin mieleeni, kun luin taas uudelleen kirjan, joka käsitteli primitiivikulttuureita. Intiaanit ja muut alkuperäisväestön asukkaat pitivät hevosta arvokkaampana kuin naista. ”Kun menet naisen luokse, älä unohda ruoskaa”, kirjoitti filofofi Nietzche aikoinaan. Monet kehittyneet uskonnot, kuten Islam ja sadat muut sivistyneet sivilisaatiot ovat huomanneet, että naiset ovat ovelia ”penteleitä”, jotka on pidettävä kaukana ”Vallan käytäviltä” tai muuten yhteiskunta taantuu lepsuksi koristelu- ja palveluyhteiskunnaksi, jossa miehille ei ole sijaa edes majatalossa.

Tämän kolumnin voisi tyhmempi käsittää vihapuheeksi, mutta sitä se ei missään nimessä ole, vaan vakavaksi puheenvuoroksi tarkoitettu normaalin keskiluokkaisen heteromiehen hätähuuto.
Naiset ovat korkeakouluissa ja yliopistoissa jo selvänä enemmistönä, sillä 70 % akateemisista loppututkinnoista suorittavat naiset. Tytöt kehittyvät poikia nopeammin ja koulu suosii tyttöjä paljon enemmän. Tytöt ovat sitkeämpiä ja kestävät kipua enemmän kuin pojat. Miehen osaksi on tulevaisuudessa varattu vain siittäjän osa, tuskin sekään, sillä keinohedelmöitys valtaa markkinat. Länsimaisten miesten ongelmaksi on tullut, miten vastata intersektionaalisen feminismin haasteeseen? Vaatimalla samanlaista kohtelua, kuin naisetkin Suomessa saavat. Miehet ovat jäämässä Suomessa oikeuslaitoksen jalkoihin. Tasapuolisuus ei enää toteudu sellaisissa tapauksissa, joissa naistuomarit pääsevät suhmuroimaan esimerkiksi avioeroissa. Nyt miehet eivät ole enää miehiä ja naiset naisia. Väitetään tosissaan, että sukupuolia onkin 16 ja kaikkia on huomioitava tasapuolisesti.

Suomessa ei ole naissyrjintää, koska tämä on varmistettu naiskiintiöillä. Naisnäkökulma huomioidaan joka paikassa, mutta miesnäkökulmaa ei. Tiedoksi nyt suomalaiset vellihousut. Nyt
on meneillään naisfeminismin neljäs aalto, jota en ala tässä erittelemään. Suosittelen kaikkia valveutuneita miehiä lukemaan Pasi Malmin väitöskirjan. Siinä yksilöidään erinomaisesti miehiin kohdistuva syrjintä, joka ohitetaan aina keskusteltaessa tasa-arvopolitiikasta.

Tässä miestä syrjiviä asioita Suomessa. Naisilla on oikeus jäädä pitkäksi aikaa vanhempainvapaalle. Oikeus olla käymättä armeijaa. Oikeus saada lähihuoltajuus helpommin. Tulla tuupauksi työuralla rakettimaiseen nousuun esim. oikeuskanslerin toimesta. (Yli-Viikari). Naiset eivät joudu vankilaan yhtä helposti kuin miehet. Ja näitähän riittää. Nyt on kuitenkin aika ryhdistäytyä ja ryhtyä korjaamaan näitä miehiin kohdistuvia epäkohtia oikein joukolla. Päämääränä on aito sukupuolinen tasa- arvo!
Minun kohtaloni ovat olleet: nopeat naiset ja hitaat hevoset!

Juhani Melanen

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Ilen Hajatelmat

Melastelua

Mika Kari

Papin Palsta

Sporttinurkka

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Varhaiskasvatuspolitiikkaa on jakanut sivistyslautakuntaa koko vaalikauden ajan
Kaupunginhortonomi Viivi Tasso: Kirsikkapuut tekevät kauniin kukkakatoksen puistoon
Pontus Söderblom ja Petri Honkanen: Uudet ja vaihtoehtoiset ryhmät sanovat asiat suoraan
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sirkku Hilden: Puheenjohtajakausi piti olla aivan erilainen
RKP:n Pia Tyyskä: Tuomme avoimen, kunnioittavan ja yhteistyötä painottavan politiikan Lahteen
SDP:n Pekka Komu: Sosiaali- ja terveyspalvelujen on oltava laadukkaita, oikea-aikaisia ja vaikuttavia
Kokoomuksen Hannu Mänty: Talousasioihin on keskityttävä paremmin tulevalla vaalikaudella Lahdessa
Perussuomalaisten Tuomas Sorsa: Seuraavalla valtuustokaudella kaupungin taloutta pitää tasapainottaa ja työllisyyttä parantaa
Juha Tapiola Vihreät: Tavoitteena on pitää kiinni Lahden kunnianhimoisesta hiilineutraaliustavoitteesta
Kristillisdemokraatti Juha-Pekka Forsman: Haluamme edistää kiertotaloutta ja vähentää jätteiden määrää
Laura Hahl Keskusta: Koronan jälkien korjaaminen, tulee olemaan tärkein tehtävä ensi vaalikaudella
Pasi Kousa: Lahdessa tarvitaan edullisia vuokra-asuntoja
Asukkaiden Lahti -ryhmä Seppo Korhonen: Lahtelaiset ovat kyllästyneet hyväosaisen kuntaeliitin kähmintään ja omien hillotolppien pysyttelyyn
Anita Immonen: Vanhat puolueet säilyvät, mutta me olemme uskottava vaihtoehto kuntavaaleissa
Puheenjohtaja Olli-Pekka Villa: Läpinäkymättömyys, vaikeaselkoisuus ja ideologiset jakolinjat etäännyttävät tavalliset kuntalaiset politiikasta
Asukasmäärän ennustetaan kasvavan Etelä-Lahdessa tälläkin vuosikymmenellä
Etelä-Lahti menetti terveysasemansa
Katupäällikkö Mika Lastikka: Kaliumformiaatilla torjutaan liukkautta turvallisesti myös pohjavesialueilla
Liikuntapalvelupäällikkö Markku Ahokas: Etelä-Lahteen avautuu uusia ulkoilu- ja hiihtoreittejä ensi vuonna
Asukasyhdistyksen puheenjohtaja Timo Leppänen: Kehätien Nikulan liittymä oli meille hyvä asia, mutta liikennemelu on yllättänyt osassa Metsä-Hennalaa
ARKISTO