Melastelua

Kansalaisten oikeustaju ristiriidassa tuomioistuinten kanssa

”Törkeästä raiskauksesta ehdollinen tuomio” , ”Vantaan korruptiosyytteet nurin”, Hasiksen huumekätköstä 2,5 vuotta vankeutta” , ”Kansanedustajaa epäillään kansanryhmää vastaan kiihottamisesta” ja ”Apulaisoikeusasiamies kieltää joulujuhlat kirkossa”. Nämä otsikot on poimittu suoraan lehdistä ja pistävät väkisinkin tavallisen suomalaisen kansalaisen ajattelemaan, mihin oikeuslaitoksemme on itse asissa menossa? Onko kysessä poliittinen tarkoituksenmukaisuus, jossa vähemmistöoikeuksilla hyökätään enemmistön kimppuun? Miten voivat raiskaaja ja miljoonia varastaneet ja korruptoituneet selvitä ilman selkeää ja oikeudenmukaista tuomiota?

Minun oikeustajuni ei hyväsy sitä, että valtion perinnäistapoja ja instituutioita vaaditaan muutettaviksi sen takia, että tänne hiljattain saapuneet islamistit ja muut pienryhmät saattaisivat loukkaantua meidän tavoistamme. Oikeuslaitoksemme on pahasti hakoteillä, jos se sallii näille marginaaliryhmille sellaisia etuoikeuksia, jotka sotivat suuren enemmistön ja kantaväestön
oikeuksia vastaan. Tilanne on itse asiassa absurdi! Olemme Suomessa nyt ajautuneet sellaiseen tilanteeseen, jossa jokainen kulttuurisesti erilainen pienryhmä katsoo oikeudekseen, jopa velvollisuudekseen ”loukkaantua” meidän suomalaisten satavuotisista tavoistamme ja perinteistämme. On naurettavaa, että me valtaväestö joudumme selittelemään omia oikeuksiamme näille maahanmuuttajille. Omalaatuiseksi tilanteen tekee se, että oikeuslaitoksemme suosii näitä ryhmiä ja katsoo niiden oikeuksien olevan uhatuina sellaisissakin tapauksissa, joissa ns. common sense eli talonpoikaisjärki sanoo toista! Miten joku Päivi Räsänen voi syyllistyä kansanryhmää vastaan kiihottamiseen? Muutenkin oikeuslaitoksella on uskomaton ajojahti sellaisia poliitikkoja kohtaan, jotka sananapauden nojalla haluavat sanoa mielipiteensä jostain sellaisesta epäkohdasta, joka sotii enemmistön oikeuksia vastaan.

Vähemmistöt eivät voi ottaa sellaista roolia, joka sotii kaikkia valtaväestön tapoja vastaan. Suomalaisella valtaväestöllä on sekä oikeus että velvollisuus vaalia omaa kulttuuriaan, joka yhdistää Suomen kansakunnan menneet, nykyiset ja tulevat sukupolvet. Suomalaisten enemmistöstä on tullut altavastaajia, kun puhutaan vähemmistön yhteiskunnallisista ongelmista ja epäkohdista. Enemmistön syyksi pyritään vierittämään kaikki ja paras valttikortti on rasimi-kortti. Se vedetään esiin aina, kaikkialla ja näyttävästi. Leimaamalla joku tai jotkut kantasuomalaiset rasisteksi, vähemmistöt kykenevät lain nojalla lähettämään kenet tahansa iankaikkiseen mielipidehelvettiin! Draaman tai pikemmin farssin ainekset ovat koossa silloin, kun valtakunnansyyttäjä alkaa tutkia vanhoja ” Raamattuun” viittaavia lausuntoja, jotka periytyvät ajalta, jolloin tutkinnan perusteena olevia määräyksiä ei ollut vielä laissa. Olen sitä mieltä, että Intia intiaaneille!

Juhani Melanen

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 thoughts on “Kansalaisten oikeustaju ristiriidassa tuomioistuinten kanssa

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Ilen Hajatelmat

Melastelua

Mika Kari

Papin Palsta

Sporttinurkka

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Harri Koski: Ensi kesänä kellutaan ja nautitaan suomalaisesta järvimaisemasta omalla saunalautalla
Viinintekijä David Cohen: Puhtaat suomalaiset raaka-aineet ovat viiniemme tasapainoisen maun salaisuus
Ohjaaja Jarkko Felin: Henkka & Kivimutka -elokuvan tuotanto näkyy kaduilla ja pihoilla Launeella
Jos suomalaisuus asuisi maisemassa – Järnefeltin jalanjäljissä Kolille
Toiminnanohjaaja Lasse Perttola: Metsäkauriit viihtyvät Launeella, koska siellä on turvallista
Projektipäällikkö Janne Wikström: Porvoonjoentie siirtyy Patomäen tunnelin päälle elokuussa
Hallituksen puheenjohtaja Vesa Koski: ”Juhannus olisi jo mahdollista viettää saneeratussa kodissa”
Ylitarkastaja Mimmi Kaskenpää: ”Palotutkinnan ja onnettomuusselosteen valmistuttua laitoksen toimintaa sekä ennalta varautumista on tarpeen tarkastella”
Fysioterapeutti Rosa Hemming: Liiku, niin jaksat paremmin!
Ikääntyvä kansa tarvitsee itsekkyyttä ja rohkeutta, erityisesti naiset
Helsingintie aukeaa jo kesäkuussa
Eteläinen kehätie valmistuu: Mitä hyötyä Lahdelle 70 miljoonan euron sijoituksella?
Matematiikan lehtorit Sari Hautala ja Annika Kinnunen: ”Olemme aivan liekeissä, kun pääsemme uuteen monitoimitaloon”
Rehtori Matti Tuovinen: ”Erityisoppilas voi opiskella Sylvia-koulussa turvallisessa maaseutumaisessa kaupunkiympäristössä”
Omalähiö jää tauolle – seuraava lehti ilmestyy 15.5.
Ylikonstaapeli Ari Pinomäki: Maakuntarajan sulku on suomalaisten viranomaisten yhteistyökyvyn testi
Luokanopettaja Tytti Heikkinen: Positiivinen palaute on tärkeää sekä työkaverille että oppilaalle
Koronavirus siirsi Sylvia-kodin juhlia tuonnemmaksi
Hennalan upseerikerholla juhlittiin talvisodan 80-vuotismuistojuhlaa
Järjestyksenvalvoja Osmo Ruhanen: Kalenteriin merkittiin ensimmäiseksi pelipäivät ja sen jälkeen suunniteltiin muuta elämää
ARKISTO