Kansalaisten oikeustaju ristiriidassa tuomioistuinten kanssa

”Törkeästä raiskauksesta ehdollinen tuomio” , ”Vantaan korruptiosyytteet nurin”, Hasiksen huumekätköstä 2,5 vuotta vankeutta” , ”Kansanedustajaa epäillään kansanryhmää vastaan kiihottamisesta” ja ”Apulaisoikeusasiamies kieltää joulujuhlat kirkossa”. Nämä otsikot on poimittu suoraan lehdistä ja pistävät väkisinkin tavallisen suomalaisen kansalaisen ajattelemaan, mihin oikeuslaitoksemme on itse asissa menossa? Onko kysessä poliittinen tarkoituksenmukaisuus, jossa vähemmistöoikeuksilla hyökätään enemmistön kimppuun? Miten voivat raiskaaja ja miljoonia varastaneet ja korruptoituneet selvitä ilman selkeää ja oikeudenmukaista tuomiota?

Minun oikeustajuni ei hyväsy sitä, että valtion perinnäistapoja ja instituutioita vaaditaan muutettaviksi sen takia, että tänne hiljattain saapuneet islamistit ja muut pienryhmät saattaisivat loukkaantua meidän tavoistamme. Oikeuslaitoksemme on pahasti hakoteillä, jos se sallii näille marginaaliryhmille sellaisia etuoikeuksia, jotka sotivat suuren enemmistön ja kantaväestön
oikeuksia vastaan. Tilanne on itse asiassa absurdi! Olemme Suomessa nyt ajautuneet sellaiseen tilanteeseen, jossa jokainen kulttuurisesti erilainen pienryhmä katsoo oikeudekseen, jopa velvollisuudekseen ”loukkaantua” meidän suomalaisten satavuotisista tavoistamme ja perinteistämme. On naurettavaa, että me valtaväestö joudumme selittelemään omia oikeuksiamme näille maahanmuuttajille. Omalaatuiseksi tilanteen tekee se, että oikeuslaitoksemme suosii näitä ryhmiä ja katsoo niiden oikeuksien olevan uhatuina sellaisissakin tapauksissa, joissa ns. common sense eli talonpoikaisjärki sanoo toista! Miten joku Päivi Räsänen voi syyllistyä kansanryhmää vastaan kiihottamiseen? Muutenkin oikeuslaitoksella on uskomaton ajojahti sellaisia poliitikkoja kohtaan, jotka sananapauden nojalla haluavat sanoa mielipiteensä jostain sellaisesta epäkohdasta, joka sotii enemmistön oikeuksia vastaan.

Vähemmistöt eivät voi ottaa sellaista roolia, joka sotii kaikkia valtaväestön tapoja vastaan. Suomalaisella valtaväestöllä on sekä oikeus että velvollisuus vaalia omaa kulttuuriaan, joka yhdistää Suomen kansakunnan menneet, nykyiset ja tulevat sukupolvet. Suomalaisten enemmistöstä on tullut altavastaajia, kun puhutaan vähemmistön yhteiskunnallisista ongelmista ja epäkohdista. Enemmistön syyksi pyritään vierittämään kaikki ja paras valttikortti on rasimi-kortti. Se vedetään esiin aina, kaikkialla ja näyttävästi. Leimaamalla joku tai jotkut kantasuomalaiset rasisteksi, vähemmistöt kykenevät lain nojalla lähettämään kenet tahansa iankaikkiseen mielipidehelvettiin! Draaman tai pikemmin farssin ainekset ovat koossa silloin, kun valtakunnansyyttäjä alkaa tutkia vanhoja ” Raamattuun” viittaavia lausuntoja, jotka periytyvät ajalta, jolloin tutkinnan perusteena olevia määräyksiä ei ollut vielä laissa. Olen sitä mieltä, että Intia intiaaneille!

Juhani Melanen

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 thoughts on “Kansalaisten oikeustaju ristiriidassa tuomioistuinten kanssa

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Ilen Hajatelmat

Melastelua

Papin Palsta

Sporttinurkka

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Perhepäivähoitaja Marika Rosti: Perhepäivähoito on lapselle paras vaihtoehto
Kirsikankukkajuhlasta on tarkoitus tehdä perinne
Opiskelija Nea Pellinen Juliste ei ole todellakaan heti valmis
FC Lahti uusien haasteiden edessä
Vanhempi konstaapeli Teppo Rainio: Poliisi haluaa läsnäolollaan vaikuttaa, että mopomiitit ovat rauhallisia
Liikunnanopettaja Pertti Vartiainen: Kisapuisto on ainutlaatuinen liikuntakeidas keskellä kaupunkia
Lähikuvassa: ”Demokratian terrieri” valtuutettu Pertti Arvaja
Jorma Ratian valtuustokysymyksen taustat
Kansanedustaja Mira Nieminen: Olen haaveillut kansanedustajan työstä pitkään
Matti Kataja ei lämpene Lahti Energian myynnille
Tutkintomestarit haluavat olla varmistamassa ammattiopetuksen laatua
Pääministeri Sanna Marin Lahdessa: Nyt teillä on mahdollisuus antaa tilinpäätös hallitukselle
Salpausselän kisat 100 vuotta: Yli tuhat vapaaehtoista mahdollistavat Salpausselän kisat
Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen: Nälkää on vielä jäljellä!
Nuoret yrittäjät perustivat yrityksen ja laajentavat toimintaansa Lahden alueelle
Eduskuntavaaliehdokas Tuija Saloranta: Ansiotulojen verotusta on vähitellen kevennettävä, jotta kulutusta saadaan kasvuun
Jorma Ratia: Tämä on puhtaasti noitavainoa muistuttava henkilökohtainen ajojahti
Marko Haavisto: Toivottavasti yhteiskeikasta muodostuu meille jokavuotinen perinne
Eduskuntavaaliehdokas Kari Kallio: Hyväksi koetut koulukäytännöt on unohdettu uudistustahdissa
Eduskuntavaaliehdokas Atte Savelainen: Suomessa valtion ydintehtävät tulee kirkastaa jokaiselle
ARKISTO