Islamismi on demokratioille todellinen uhka

Olen viimeiseen asti demokratian kannattaja, vapaan yhteiskunnan tukija ja naiivisti ajatellut, että Islam tai yleensäkin uskonnot eivät voi vaaraksi yhdellekään pohjoismaiselle tai eurooppalaiselle aidolle demokraattiselle valtiolle. Katsontakantani on muuttunut parissa viime vuodessa varsin paljon ja syystä, joihin tässä kirjoituksessani etsin syitä. Luin toki jo yli 30 vuotta sitten kirjailija Salaman Rushdien kohuteoksen ”Saatanalliset säkeet” 1988 ja ymmärsin hänelle langetetun fatwan eli kuolemantuomion merkityksen, jonka iranilaiset julistivat hänelle suuttuneina. Mutta että vielä vuonna 2016 neljäkymmentä iranilaista mediajulkaisijaa uudisti fatwan ja lupasi vielä palkkioksi 600 000 dollaria tapporahaa, kolahti todella yli hilseen.

Ryhdyin vasta tänä syksynä syventymään tähän helvetilliseen mullahien johtamaan teokratiaan (jumalvalta), saria-lakiin ja uskonnollisen poliisien valvoman yhteisön arvoihin, poljettuihin ihmisoikeuksiin ja naisen oikeuksin häikäilemättömiin ihmisoikeusrikkomuksiin. Tämä tapahtui tutustumalla maailmankuulun iranilaissyntyisen poliittisen pilapiirtäjän Kianoush Ramezanin ajatuksiin ja mielipiteisiin. Hän muutti aivan äsken Suomeen. Hän pakeni Ranskaan vuonna 2009 poliittista Iranin vainoa. Hän kertoi hämmästyneensä ja ällistyneensä eurooppalaisen älymystön tai ”vasemmiston” tietämättömyydestä islamismista. Se muistutti paljon rikkaiden ”stalinistien” neuvostoihailua 1970-luvulla. Hän kiteyttää sanomansa seuraavasti: ”Euroopassa monet luulevat virheellisesti, että uskontoa ja uskonnon vapautta puolustaakseen täytyy puolustaa islamismia. Islamismi on poliittinen suuntaus, joka ei ole osa uskontoa! Koko ajan oikeuslaitos kohtelee valtaa kritisoivia säälimättömästi. Kaikki tiedotusvälineet ja netti ovat vallanpitäjien kontrollissa. Viranomaiset voivat mielivaltaisesti pidättää ihan kenet tahansa ja heittää tyrmään määrittelemättömäksi ajaksi!”.

Erinomainen esimerkki tästä uskomattomasta ja säälimättömästä vainosta on Saharov-palkinnon saanut ihmisoikeusaktivistinaiselle, asianajaja Nasrin Sotoudehille tuomitut 148 raipaniskua ja täysin käsittämätön 38 vuoden vankeusrangaistus. Tähän tietysti reagoivat kaikki ihmisoikeusjärjestöt, mutta ilman näkyvää tulosta. Ramezani jatkaa: ”Islamistit ovat erittäin taitavia syyttämään eurooppalaisia rasisteiksi, jos nämä kritisoivat Arabimaiden naisten huonoa kohtelua. Erityisesti naisten elämää rajoitetaan ja heidän oikeuksiaan poljetaan koko ajan. Naisten tiukka pukukoodi ei kuulu kulttuuriin eikä uskontoon, vaan se on pelkästään alistamisen merkki. ”Iranin valtaapitävät haluavat näennäisesti pitää kiinni muka demokraatisista instituutioista, kuten vaaleista, mutta ne ovat yhtä manipuloituja kuin Valko-Venäjän vaalitkin. Ulkomaailma eli me tyydymme katselemaan vierestä tätä kaikkea kuin ymmärtämättömät lapset lasten sotaleikkejä.

Herkkäuskoisimpia ovat täällä länsimaissa ”hijabiin” pukeutuvat naiset, jotka etsivät identiteettiään ja haluavat kapinoida länsimaisia normeja vastaan. Iranissa hijabista kieltäytyneitä naisia vainotaan ja heitä on vankeina vankiloissa tuhansia. Suomi otti sinisilmäisesti vastaan nämä naisjihadistifeministit ja elättää heidän lapsensa valtion varoilla, kunnes he ovat aikuisia ja valmiita puremaan siteensä katki ja aloittamaan myyräntyön ja vallankumouksen elättäjäänsä vastaan. Koraanikoulut ja moskeijat aiotaan rakentaa Suomessa parhaille paikoille, sillä rahaa rikkailla arabiöljyvaltiolla kyllä riittää.

”Uskomattominta täällä länsimaissa on se, että juuri vasemmisto tukee islamismia? Tässä se kuitenkin ampuu itseään jalkaan”, väittää Ramezani. Näihin pilapiirtäjä Ramezenin ajatuksiin on erittäin helppo uskoa. Meille hivuttautuu nopeasti sikiäviä islamistiryhmiä kaikkialle pikku hiljaa. Vihreät ovat mukana puolustamassa näiden ääriliikkeiden toimintaa ymmärtämättä lainkaan niiden toiminnan laatua; ilmastonmuutos pyhittää heille kaiken. Islamistit pyrkivät halvaanuttamaan suomalaisen yhteiskunnan perustukset määrätietoisesti ja keinoja kaihtamatta . Ruotsissa tämä on jo totta. Kymmenet aseistautuneet rikollisjengit hallitsevat jo tiettyjä lähiöitä ja mukana on runsaasti jo toisen polven islamisteja. Ruotsin pääministeri Stefan Löfvenkin uskalsi viimein tämän tunnutaa. ” Olemme valitettavasti vain 10 vuotta myöhässä!” Me seisomme täällä Härmässä housut kintuissa ja odotamme, kun äärilinjan islamistit kusevat päällemme!

Juhani Melanen

 

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 thoughts on “Islamismi on demokratioille todellinen uhka

  1. Juhani Melanen, tuo sinun hyvinkin rohkea artikkelisi laittoi nyt todellakin minut miettimään, että onko nyt todellakin asiat näin. Koska helposti ihmiset alkavat rohkeudesta tuomitsemaan, niin yritänkin nyt ottaa selvää pitääkö todellakin tämä kaikki paikkasnsa.

  2. Älä viitsi Juhani liertsoa vihaa. Suomessa ei ole tälläistä ongelmaa. Lankeat persujen narratiiviin.

  3. Luin taannoin Hege Storhaugin kirjan Yhdestoista vitsaus. Se oli norjalaisen tilitys muslimeista Norjsssa ja muslomimaissa. Se kaikki tukee edellä kirjoutettua – sillä erotuksella että kirjassa kerrotaan siitä mitä jo on, mitä on tapahtunut ja mitä Norjassa tapahtuu tänään. Islam ei ole uskonto vaan maailmanjärjestys jossa papisto määrää kaikesta ilman valitusoikeutta – jossa vääristä sanoista tapetaan ja jossa nainen on synnytyskone vailla mitään oikeuksia. Tätä Ohisalo ja hallitus haluaa Suomeen tajuamatta, että kun saavuttavat tavoitteensa, se on heidän loppunsa.
    Lukekaa Koraania!!!

  4. Hieno kirjoitus, Jussi! Vapautta sanaan ei voi koskaan puolustaa liikaa.

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Ilen Hajatelmat

Melastelua

Papin Palsta

Sporttinurkka

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Valmentaja Petri Laine: RC Pajulahti tavoittelee kaukalopallomestaruutta
Lahden OAY:n puheenjohtaja Jukka Kalliolehto: Näpit irti sivistyspuolen rahoista!
Dokumenttiohjaaja Keijo Skippari: Olavi Lanu on Suomen merkittävin ympäristötaiteilija
Hannele Talja: Kullankukkulanmäki pitää olla luonnontilassa myös tulevaisuudessa
Ex-kaupunginvaltuutettu Seppo Korhonen: Ruletin peluu veroeuroilla tulee lopettaa
Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen: Kaupungin tulee paneutua voimakkaasti tulojen kasvattamiseen
Kirkkoherra Heikki Pelkonen: Launeen seurakunnan alueella päätetään isoista asioista
Kirjailija Kalle Veirto: Hyvä, että nuorille tehdään elokuvia ja kirjoja
Kunnossapitohortonomi Seija Nurkkala: Rotat eivät tule pihoille, jos siellä ei ole ravintoa
Toiminnanjohtaja Jake Ropponen: Joukkuepeleissä kavereiden tuki kantaa myös vaikeiden elämänvaiheiden yli
Kirjastolla muistellaan launeelaisten lähihistoriaa
Mietteitä Lahden kaupungin talousarviosta
Etelä-Lahden koulussa kierrätetään kirjoja mahdollisimman paljon
Heikki Laine: Kisapuiston stadionin myötä pesäpallolla on mahdollisuus uuteen nousuun Lahdessa
Täyttävätkö Lahti Eventsin ja KymiRingin salailukytkennät rakenteellisen korruption kriteerit?
Lähikuvassa Sinfonia Lahden uusi vt.intendentti Maija Kylkilahti
Rehtori Karoliina Mäkelä: Monitoimitalo Aura on koko Renkomäen yhteisöllinen keskus
Kirjailija Timo Sandberg: Kostonkierteen ensi-ilta jännittää
Something rotten nosti Lahden heittämällä Suomen harvalukuiseen musikaalieliittiin
Bio- ja pakkausjätteen kierrätys tehostuu
ARKISTO