Islamismi on demokratioille todellinen uhka

Olen viimeiseen asti demokratian kannattaja, vapaan yhteiskunnan tukija ja naiivisti ajatellut, että Islam tai yleensäkin uskonnot eivät voi vaaraksi yhdellekään pohjoismaiselle tai eurooppalaiselle aidolle demokraattiselle valtiolle. Katsontakantani on muuttunut parissa viime vuodessa varsin paljon ja syystä, joihin tässä kirjoituksessani etsin syitä. Luin toki jo yli 30 vuotta sitten kirjailija Salaman Rushdien kohuteoksen ”Saatanalliset säkeet” 1988 ja ymmärsin hänelle langetetun fatwan eli kuolemantuomion merkityksen, jonka iranilaiset julistivat hänelle suuttuneina. Mutta että vielä vuonna 2016 neljäkymmentä iranilaista mediajulkaisijaa uudisti fatwan ja lupasi vielä palkkioksi 600 000 dollaria tapporahaa, kolahti todella yli hilseen.

Ryhdyin vasta tänä syksynä syventymään tähän helvetilliseen mullahien johtamaan teokratiaan (jumalvalta), saria-lakiin ja uskonnollisen poliisien valvoman yhteisön arvoihin, poljettuihin ihmisoikeuksiin ja naisen oikeuksin häikäilemättömiin ihmisoikeusrikkomuksiin. Tämä tapahtui tutustumalla maailmankuulun iranilaissyntyisen poliittisen pilapiirtäjän Kianoush Ramezanin ajatuksiin ja mielipiteisiin. Hän muutti aivan äsken Suomeen. Hän pakeni Ranskaan vuonna 2009 poliittista Iranin vainoa. Hän kertoi hämmästyneensä ja ällistyneensä eurooppalaisen älymystön tai ”vasemmiston” tietämättömyydestä islamismista. Se muistutti paljon rikkaiden ”stalinistien” neuvostoihailua 1970-luvulla. Hän kiteyttää sanomansa seuraavasti: ”Euroopassa monet luulevat virheellisesti, että uskontoa ja uskonnon vapautta puolustaakseen täytyy puolustaa islamismia. Islamismi on poliittinen suuntaus, joka ei ole osa uskontoa! Koko ajan oikeuslaitos kohtelee valtaa kritisoivia säälimättömästi. Kaikki tiedotusvälineet ja netti ovat vallanpitäjien kontrollissa. Viranomaiset voivat mielivaltaisesti pidättää ihan kenet tahansa ja heittää tyrmään määrittelemättömäksi ajaksi!”.

Erinomainen esimerkki tästä uskomattomasta ja säälimättömästä vainosta on Saharov-palkinnon saanut ihmisoikeusaktivistinaiselle, asianajaja Nasrin Sotoudehille tuomitut 148 raipaniskua ja täysin käsittämätön 38 vuoden vankeusrangaistus. Tähän tietysti reagoivat kaikki ihmisoikeusjärjestöt, mutta ilman näkyvää tulosta. Ramezani jatkaa: ”Islamistit ovat erittäin taitavia syyttämään eurooppalaisia rasisteiksi, jos nämä kritisoivat Arabimaiden naisten huonoa kohtelua. Erityisesti naisten elämää rajoitetaan ja heidän oikeuksiaan poljetaan koko ajan. Naisten tiukka pukukoodi ei kuulu kulttuuriin eikä uskontoon, vaan se on pelkästään alistamisen merkki. ”Iranin valtaapitävät haluavat näennäisesti pitää kiinni muka demokraatisista instituutioista, kuten vaaleista, mutta ne ovat yhtä manipuloituja kuin Valko-Venäjän vaalitkin. Ulkomaailma eli me tyydymme katselemaan vierestä tätä kaikkea kuin ymmärtämättömät lapset lasten sotaleikkejä.

Herkkäuskoisimpia ovat täällä länsimaissa ”hijabiin” pukeutuvat naiset, jotka etsivät identiteettiään ja haluavat kapinoida länsimaisia normeja vastaan. Iranissa hijabista kieltäytyneitä naisia vainotaan ja heitä on vankeina vankiloissa tuhansia. Suomi otti sinisilmäisesti vastaan nämä naisjihadistifeministit ja elättää heidän lapsensa valtion varoilla, kunnes he ovat aikuisia ja valmiita puremaan siteensä katki ja aloittamaan myyräntyön ja vallankumouksen elättäjäänsä vastaan. Koraanikoulut ja moskeijat aiotaan rakentaa Suomessa parhaille paikoille, sillä rahaa rikkailla arabiöljyvaltiolla kyllä riittää.

”Uskomattominta täällä länsimaissa on se, että juuri vasemmisto tukee islamismia? Tässä se kuitenkin ampuu itseään jalkaan”, väittää Ramezani. Näihin pilapiirtäjä Ramezenin ajatuksiin on erittäin helppo uskoa. Meille hivuttautuu nopeasti sikiäviä islamistiryhmiä kaikkialle pikku hiljaa. Vihreät ovat mukana puolustamassa näiden ääriliikkeiden toimintaa ymmärtämättä lainkaan niiden toiminnan laatua; ilmastonmuutos pyhittää heille kaiken. Islamistit pyrkivät halvaanuttamaan suomalaisen yhteiskunnan perustukset määrätietoisesti ja keinoja kaihtamatta . Ruotsissa tämä on jo totta. Kymmenet aseistautuneet rikollisjengit hallitsevat jo tiettyjä lähiöitä ja mukana on runsaasti jo toisen polven islamisteja. Ruotsin pääministeri Stefan Löfvenkin uskalsi viimein tämän tunnutaa. ” Olemme valitettavasti vain 10 vuotta myöhässä!” Me seisomme täällä Härmässä housut kintuissa ja odotamme, kun äärilinjan islamistit kusevat päällemme!

Juhani Melanen

 

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 thoughts on “Islamismi on demokratioille todellinen uhka

  1. Juhani Melanen, tuo sinun hyvinkin rohkea artikkelisi laittoi nyt todellakin minut miettimään, että onko nyt todellakin asiat näin. Koska helposti ihmiset alkavat rohkeudesta tuomitsemaan, niin yritänkin nyt ottaa selvää pitääkö todellakin tämä kaikki paikkasnsa.

  2. Älä viitsi Juhani liertsoa vihaa. Suomessa ei ole tälläistä ongelmaa. Lankeat persujen narratiiviin.

  3. Luin taannoin Hege Storhaugin kirjan Yhdestoista vitsaus. Se oli norjalaisen tilitys muslimeista Norjsssa ja muslomimaissa. Se kaikki tukee edellä kirjoutettua – sillä erotuksella että kirjassa kerrotaan siitä mitä jo on, mitä on tapahtunut ja mitä Norjassa tapahtuu tänään. Islam ei ole uskonto vaan maailmanjärjestys jossa papisto määrää kaikesta ilman valitusoikeutta – jossa vääristä sanoista tapetaan ja jossa nainen on synnytyskone vailla mitään oikeuksia. Tätä Ohisalo ja hallitus haluaa Suomeen tajuamatta, että kun saavuttavat tavoitteensa, se on heidän loppunsa.
    Lukekaa Koraania!!!

  4. Hieno kirjoitus, Jussi! Vapautta sanaan ei voi koskaan puolustaa liikaa.

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Ilen Hajatelmat

Melastelua

Mika Kari

Papin Palsta

Sporttinurkka

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Perussuomalaisten kannatus kasvoi huomattavasti Lahdessa, vanhat puolueet menettivät valtuustopaikkoja
Nuorille on kustannettava ehkäisy yhteiskunnan varoista
Tutkija Ilkka Jokipii: Täsmällisiä muistiinpanoja ei ehditty tekemään Hennalan vankileirillä
Harri Koski: Saunalautta on merimiehen kesämökki
Markku Karjula: Lahden vahvuutena on se, että täällä on tapahtumia ympäri vuoden
Puheenjohtaja Marju Markkanen: Lahteen on tehtävä liikuntastrategia ja sen laatimistyössä on oltava poikkihallinnollinen edustus
Ex-kaupunginvaltuutetut Heikki Laine ja Onerva Vartiainen: Asioihin pitää perehtyä huolellisesti ennen kuin niistä päätetään
Hannu Salminen: Kulttuurin rahoitus tulee saada kokonaisuudessaan valtion budjettiin
Maisema-arkkitehti Maria Silvast: Renkomäen sorakuoppa-aluetta maisemoidaan virkistyskäyttöön
Kuntavaaliehdokkaita on koulutettu ja rekrytoitu lisää tauon aikana
Francis McCarron: Eteläisen kehätien valmistuminen etuajassa on iso onnistuminen
Varhaiskasvatuspolitiikkaa on jakanut sivistyslautakuntaa koko vaalikauden ajan
Kaupunginhortonomi Viivi Tasso: Kirsikkapuut tekevät kauniin kukkakatoksen puistoon
Pontus Söderblom ja Petri Honkanen: Uudet ja vaihtoehtoiset ryhmät sanovat asiat suoraan
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sirkku Hilden: Puheenjohtajakausi piti olla aivan erilainen
RKP:n Pia Tyyskä: Tuomme avoimen, kunnioittavan ja yhteistyötä painottavan politiikan Lahteen
SDP:n Pekka Komu: Sosiaali- ja terveyspalvelujen on oltava laadukkaita, oikea-aikaisia ja vaikuttavia
Kokoomuksen Hannu Mänty: Talousasioihin on keskityttävä paremmin tulevalla vaalikaudella Lahdessa
Perussuomalaisten Tuomas Sorsa: Seuraavalla valtuustokaudella kaupungin taloutta pitää tasapainottaa ja työllisyyttä parantaa
Juha Tapiola Vihreät: Tavoitteena on pitää kiinni Lahden kunnianhimoisesta hiilineutraaliustavoitteesta
ARKISTO