Ei enää koskaan ilman – kiireisen miehen vaihtoehto

Maailma ei ole enää sama kuin vielä 30 vuotta sitten, jolloin ”pumpattavan Barbaran” ostaja leimattiin oudoksi seksuaalifriikiksi tai peräkammarin pojaksi, joka ei saanut naista. Nyt vapaampi ajattelu on vallannut alaa. Kaliforniassa toimii tehdas, jossa valmistetaan tekoälyn avulla toimivia seksirobotteja. Valmistajat väittävät, että kenenkään ei tarvitse olla enää yksinäinen. Ja mikäs sen mukavampaa! Kuka nyt haluaisi alati nalkuttavaa akkaa tai jatkuvasti patistelevaa ” Justiinaa” huusholliinsa. Toisaalta kiire solmia pysyviä ihmissuhteita ja työn perässä matkustelukin estävät tämän.

Kaikilla ei ole varaa kalliisiin huippuprostituoihin, kuten Trumpilla. Heille täytyi keksiä markkinat. Ja mikä tärkeintä satunnaisissa seksisuhteissa saatu sukupuolitauti, saattoi merkitä tuhoa niin henkisesti kuin ruumiillisestikin. Nyt ei sitä tarvitse enää pelätä! Nyt voi rakastua täydelliseen robottiin, joka puhuu suosikkijoukkueestasi ja on muotoiltu mieleiseksi naisfiguuriksi. Eihän ennenkään tervekätinen mies naista ole mihinkään tarvinnut, mutta nyt on vielä paremmin, sillä jokainen voi löytää oman suosikkinsa satojen versioiden joukosta. Ei kun kaikki poijaat heti nettikauppaan oma ” robokimuli” hankkimaan!

Alku oli nihkeä, mutta markkinoita alkoi löytyä pikku hiljaa. Kaksikymmentä vuotta sitten aloitteleva kalifornialaistaiteilija Matt McMullen työskenteli Halloween-tarvikkeita valmistavassa yrityksessä. Hän muotoili kumisia pieniä aidonnäköisiä naishahmoja. McMullenin puhelin alkoi soida ja soittajat kysyivät, voisiko hän tehdä nuken, jonka kanssa harrastaa seksiä. Aluksi hän kieltäytyi, mutta kun soitot jatkuivat, hän ymmärsi vastata markkinoiden huutoon ja siitä se lähti. Ensin Mc Mullenin yritys, Abyss Creations, keskittyi mahdollisimman aidon näköisiin silikoninukkeihin, mutta viime joulukuussa hänen tytäryrityksensä Realbotix, lanseerasi markkinoille uuden sukupolven seksirobotin, joka käyttää hyväkseen tekoälyä.

Paitsi, että sille voi valikoida vartalotyypin ja ulkonäön, sille voi ohjelmoida kännykkäsovelluksen avulla persoonallisuuden ja jopa puheaksentin. Mikäs sen mukavampaa, kun robokimuli nauraa, kikattaa ja vastailee yksinkertaisiin kysymyksiin aina pirteällä äänellä. Ja sen loistavin ominaisuus on se, että sen voi sammuttaa; eri tavalla kuin kirveen nielleen äksyn akan! Se huomauttelee, jos vietät aikaa facebookissa. Tarvittaessa sille saa ohjemoitua mustasukkaisuutta, omistushalua ja pikkutuhmia vitsejä . Se voi vastata tietokilpailukysymyksiin, koska se on yhdistetty Wikipediaan.

McMullenin bisness kukoistaa! Hänen asiakkaitaan ovat varakkaat liikemiehet, insinöörit, hammaslääkärit ja it-nörtit, joilla ei ole aikaa etsiskellä itsekkäitä akkoja. Tämä harrastus on mielestäni kuin autojen virittely! Ála carte -listalta löytyy sinullekin etelälahden poika sopivia malleja! Ei kun kaikki mukaan! Kenenkään ei enää tarvitse olla yksin!

Juhani Melanen

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Melastelua

Papin Palsta

Rainen Sananen

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Puksu-junalla Laune tutuksi
Petri Saraste kirjoitti kirjan isänsä sotavankeudesta – Sotilaan kuuluu kuolla, eikä antautua
Lahden kaupunginjohtaja Niko Kyynäräinen ei esitä Lahti Energian myymistä
Liikenneinsinööri Matti Heikkinen: Katujärjestelyjen osalta liikenteen turvallisuus paranee Renkomäen monitoimitalon läheisyydessä
Elokuvaohjaaja Tia Kouvo: Mummola ei ole perinteinen jouluelokuva
Onko kapitalismi syrjäyttänyt markkinatalouden suurten pääomasijoittajien takia?
Ohjaaja Petri Liski: Kärsimystie-näytelmä on vaikuttava historian oppitunti
Nuoret lähtevät helposti uusiin ilmiöihin mukaan – Sähkötupakka koukuttaa lapsia ja nuoria
Hanna Nikolska: On todella tärkeää, että suomalaiset lähettävät apua Ukrainaan
Palvelupäällikkö Toni Kranttila: Biojätteen lajittelulla on mahdollista säästää keräyskuluissa
Kansanedustaja Ville Skinnari 50 vuotta
Muusikko Marko Haavisto: Baddingin biisit ovat yhä edelleen selkärankani ytimessä
Kunnossapitopäällikkö Pasi Leppäaho: Aikainen talvi on ollut haasteellinen katujen kunnossapidolle
Lahden tapahtumapalvelut uusiksi – KOKO Lahti muuttuu Eventum Lahti Oy:ksi
Eero Seesvaara: Lahti Energian tuloksenkantokyky ei ole uhattuna lähitulevaisuudessakaan
Stubb vei äänet Liipolassa – Kaksinkamppailu oli muutoin tasaista Etelä-Lahdessa
Jorma Ratia: Perussyy Lahti Energian myynnin tarkastelulle on Lahden talouden tasapainottaminen
Kansanedustaja Mika Kari: Lahti Energian myyntiin tulisi hakea myös valtuuston näkemys
Launeelaiset tekivät juoksuhautakynttilöitä rintamalle Ukrainaan
Erityisavustaja Tuomas Sorsa: Raiteet tulevat tutuiksi sekä työmatkalla että työtehtävissä
ARKISTO