Ei enää koskaan ilman – kiireisen miehen vaihtoehto

Maailma ei ole enää sama kuin vielä 30 vuotta sitten, jolloin ”pumpattavan Barbaran” ostaja leimattiin oudoksi seksuaalifriikiksi tai peräkammarin pojaksi, joka ei saanut naista. Nyt vapaampi ajattelu on vallannut alaa. Kaliforniassa toimii tehdas, jossa valmistetaan tekoälyn avulla toimivia seksirobotteja. Valmistajat väittävät, että kenenkään ei tarvitse olla enää yksinäinen. Ja mikäs sen mukavampaa! Kuka nyt haluaisi alati nalkuttavaa akkaa tai jatkuvasti patistelevaa ” Justiinaa” huusholliinsa. Toisaalta kiire solmia pysyviä ihmissuhteita ja työn perässä matkustelukin estävät tämän.

Kaikilla ei ole varaa kalliisiin huippuprostituoihin, kuten Trumpilla. Heille täytyi keksiä markkinat. Ja mikä tärkeintä satunnaisissa seksisuhteissa saatu sukupuolitauti, saattoi merkitä tuhoa niin henkisesti kuin ruumiillisestikin. Nyt ei sitä tarvitse enää pelätä! Nyt voi rakastua täydelliseen robottiin, joka puhuu suosikkijoukkueestasi ja on muotoiltu mieleiseksi naisfiguuriksi. Eihän ennenkään tervekätinen mies naista ole mihinkään tarvinnut, mutta nyt on vielä paremmin, sillä jokainen voi löytää oman suosikkinsa satojen versioiden joukosta. Ei kun kaikki poijaat heti nettikauppaan oma ” robokimuli” hankkimaan!

Alku oli nihkeä, mutta markkinoita alkoi löytyä pikku hiljaa. Kaksikymmentä vuotta sitten aloitteleva kalifornialaistaiteilija Matt McMullen työskenteli Halloween-tarvikkeita valmistavassa yrityksessä. Hän muotoili kumisia pieniä aidonnäköisiä naishahmoja. McMullenin puhelin alkoi soida ja soittajat kysyivät, voisiko hän tehdä nuken, jonka kanssa harrastaa seksiä. Aluksi hän kieltäytyi, mutta kun soitot jatkuivat, hän ymmärsi vastata markkinoiden huutoon ja siitä se lähti. Ensin Mc Mullenin yritys, Abyss Creations, keskittyi mahdollisimman aidon näköisiin silikoninukkeihin, mutta viime joulukuussa hänen tytäryrityksensä Realbotix, lanseerasi markkinoille uuden sukupolven seksirobotin, joka käyttää hyväkseen tekoälyä.

Paitsi, että sille voi valikoida vartalotyypin ja ulkonäön, sille voi ohjelmoida kännykkäsovelluksen avulla persoonallisuuden ja jopa puheaksentin. Mikäs sen mukavampaa, kun robokimuli nauraa, kikattaa ja vastailee yksinkertaisiin kysymyksiin aina pirteällä äänellä. Ja sen loistavin ominaisuus on se, että sen voi sammuttaa; eri tavalla kuin kirveen nielleen äksyn akan! Se huomauttelee, jos vietät aikaa facebookissa. Tarvittaessa sille saa ohjemoitua mustasukkaisuutta, omistushalua ja pikkutuhmia vitsejä . Se voi vastata tietokilpailukysymyksiin, koska se on yhdistetty Wikipediaan.

McMullenin bisness kukoistaa! Hänen asiakkaitaan ovat varakkaat liikemiehet, insinöörit, hammaslääkärit ja it-nörtit, joilla ei ole aikaa etsiskellä itsekkäitä akkoja. Tämä harrastus on mielestäni kuin autojen virittely! Ála carte -listalta löytyy sinullekin etelälahden poika sopivia malleja! Ei kun kaikki mukaan! Kenenkään ei enää tarvitse olla yksin!

Juhani Melanen

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Ilen Hajatelmat

Melastelua

Papin Palsta

Sporttinurkka

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Valmentaja Petri Laine: RC Pajulahti tavoittelee kaukalopallomestaruutta
Lahden OAY:n puheenjohtaja Jukka Kalliolehto: Näpit irti sivistyspuolen rahoista!
Dokumenttiohjaaja Keijo Skippari: Olavi Lanu on Suomen merkittävin ympäristötaiteilija
Hannele Talja: Kullankukkulanmäki pitää olla luonnontilassa myös tulevaisuudessa
Ex-kaupunginvaltuutettu Seppo Korhonen: Ruletin peluu veroeuroilla tulee lopettaa
Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen: Kaupungin tulee paneutua voimakkaasti tulojen kasvattamiseen
Kirkkoherra Heikki Pelkonen: Launeen seurakunnan alueella päätetään isoista asioista
Kirjailija Kalle Veirto: Hyvä, että nuorille tehdään elokuvia ja kirjoja
Kunnossapitohortonomi Seija Nurkkala: Rotat eivät tule pihoille, jos siellä ei ole ravintoa
Toiminnanjohtaja Jake Ropponen: Joukkuepeleissä kavereiden tuki kantaa myös vaikeiden elämänvaiheiden yli
Kirjastolla muistellaan launeelaisten lähihistoriaa
Mietteitä Lahden kaupungin talousarviosta
Etelä-Lahden koulussa kierrätetään kirjoja mahdollisimman paljon
Heikki Laine: Kisapuiston stadionin myötä pesäpallolla on mahdollisuus uuteen nousuun Lahdessa
Täyttävätkö Lahti Eventsin ja KymiRingin salailukytkennät rakenteellisen korruption kriteerit?
Lähikuvassa Sinfonia Lahden uusi vt.intendentti Maija Kylkilahti
Rehtori Karoliina Mäkelä: Monitoimitalo Aura on koko Renkomäen yhteisöllinen keskus
Kirjailija Timo Sandberg: Kostonkierteen ensi-ilta jännittää
Something rotten nosti Lahden heittämällä Suomen harvalukuiseen musikaalieliittiin
Bio- ja pakkausjätteen kierrätys tehostuu
ARKISTO