Melastelua

Ei enää koskaan ilman – kiireisen miehen vaihtoehto

Maailma ei ole enää sama kuin vielä 30 vuotta sitten, jolloin ”pumpattavan Barbaran” ostaja leimattiin oudoksi seksuaalifriikiksi tai peräkammarin pojaksi, joka ei saanut naista. Nyt vapaampi ajattelu on vallannut alaa. Kaliforniassa toimii tehdas, jossa valmistetaan tekoälyn avulla toimivia seksirobotteja. Valmistajat väittävät, että kenenkään ei tarvitse olla enää yksinäinen. Ja mikäs sen mukavampaa! Kuka nyt haluaisi alati nalkuttavaa akkaa tai jatkuvasti patistelevaa ” Justiinaa” huusholliinsa. Toisaalta kiire solmia pysyviä ihmissuhteita ja työn perässä matkustelukin estävät tämän.

Kaikilla ei ole varaa kalliisiin huippuprostituoihin, kuten Trumpilla. Heille täytyi keksiä markkinat. Ja mikä tärkeintä satunnaisissa seksisuhteissa saatu sukupuolitauti, saattoi merkitä tuhoa niin henkisesti kuin ruumiillisestikin. Nyt ei sitä tarvitse enää pelätä! Nyt voi rakastua täydelliseen robottiin, joka puhuu suosikkijoukkueestasi ja on muotoiltu mieleiseksi naisfiguuriksi. Eihän ennenkään tervekätinen mies naista ole mihinkään tarvinnut, mutta nyt on vielä paremmin, sillä jokainen voi löytää oman suosikkinsa satojen versioiden joukosta. Ei kun kaikki poijaat heti nettikauppaan oma ” robokimuli” hankkimaan!

Alku oli nihkeä, mutta markkinoita alkoi löytyä pikku hiljaa. Kaksikymmentä vuotta sitten aloitteleva kalifornialaistaiteilija Matt McMullen työskenteli Halloween-tarvikkeita valmistavassa yrityksessä. Hän muotoili kumisia pieniä aidonnäköisiä naishahmoja. McMullenin puhelin alkoi soida ja soittajat kysyivät, voisiko hän tehdä nuken, jonka kanssa harrastaa seksiä. Aluksi hän kieltäytyi, mutta kun soitot jatkuivat, hän ymmärsi vastata markkinoiden huutoon ja siitä se lähti. Ensin Mc Mullenin yritys, Abyss Creations, keskittyi mahdollisimman aidon näköisiin silikoninukkeihin, mutta viime joulukuussa hänen tytäryrityksensä Realbotix, lanseerasi markkinoille uuden sukupolven seksirobotin, joka käyttää hyväkseen tekoälyä.

Paitsi, että sille voi valikoida vartalotyypin ja ulkonäön, sille voi ohjelmoida kännykkäsovelluksen avulla persoonallisuuden ja jopa puheaksentin. Mikäs sen mukavampaa, kun robokimuli nauraa, kikattaa ja vastailee yksinkertaisiin kysymyksiin aina pirteällä äänellä. Ja sen loistavin ominaisuus on se, että sen voi sammuttaa; eri tavalla kuin kirveen nielleen äksyn akan! Se huomauttelee, jos vietät aikaa facebookissa. Tarvittaessa sille saa ohjemoitua mustasukkaisuutta, omistushalua ja pikkutuhmia vitsejä . Se voi vastata tietokilpailukysymyksiin, koska se on yhdistetty Wikipediaan.

McMullenin bisness kukoistaa! Hänen asiakkaitaan ovat varakkaat liikemiehet, insinöörit, hammaslääkärit ja it-nörtit, joilla ei ole aikaa etsiskellä itsekkäitä akkoja. Tämä harrastus on mielestäni kuin autojen virittely! Ála carte -listalta löytyy sinullekin etelälahden poika sopivia malleja! Ei kun kaikki mukaan! Kenenkään ei enää tarvitse olla yksin!

Juhani Melanen

JÄTÄ KOMMENTTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kolumnistin muut kolumnit

KOLUMNISTIT

Ilen Hajatelmat

Melastelua

Mika Kari

Papin Palsta

Sporttinurkka

Ville Skinnari

ARTIKKELIT

Harri Koski: Ensi kesänä kellutaan ja nautitaan suomalaisesta järvimaisemasta omalla saunalautalla
Viinintekijä David Cohen: Puhtaat suomalaiset raaka-aineet ovat viiniemme tasapainoisen maun salaisuus
Ohjaaja Jarkko Felin: Henkka & Kivimutka -elokuvan tuotanto näkyy kaduilla ja pihoilla Launeella
Jos suomalaisuus asuisi maisemassa – Järnefeltin jalanjäljissä Kolille
Toiminnanohjaaja Lasse Perttola: Metsäkauriit viihtyvät Launeella, koska siellä on turvallista
Projektipäällikkö Janne Wikström: Porvoonjoentie siirtyy Patomäen tunnelin päälle elokuussa
Hallituksen puheenjohtaja Vesa Koski: ”Juhannus olisi jo mahdollista viettää saneeratussa kodissa”
Ylitarkastaja Mimmi Kaskenpää: ”Palotutkinnan ja onnettomuusselosteen valmistuttua laitoksen toimintaa sekä ennalta varautumista on tarpeen tarkastella”
Fysioterapeutti Rosa Hemming: Liiku, niin jaksat paremmin!
Ikääntyvä kansa tarvitsee itsekkyyttä ja rohkeutta, erityisesti naiset
Helsingintie aukeaa jo kesäkuussa
Eteläinen kehätie valmistuu: Mitä hyötyä Lahdelle 70 miljoonan euron sijoituksella?
Matematiikan lehtorit Sari Hautala ja Annika Kinnunen: ”Olemme aivan liekeissä, kun pääsemme uuteen monitoimitaloon”
Rehtori Matti Tuovinen: ”Erityisoppilas voi opiskella Sylvia-koulussa turvallisessa maaseutumaisessa kaupunkiympäristössä”
Omalähiö jää tauolle – seuraava lehti ilmestyy 15.5.
Ylikonstaapeli Ari Pinomäki: Maakuntarajan sulku on suomalaisten viranomaisten yhteistyökyvyn testi
Luokanopettaja Tytti Heikkinen: Positiivinen palaute on tärkeää sekä työkaverille että oppilaalle
Koronavirus siirsi Sylvia-kodin juhlia tuonnemmaksi
Hennalan upseerikerholla juhlittiin talvisodan 80-vuotismuistojuhlaa
Järjestyksenvalvoja Osmo Ruhanen: Kalenteriin merkittiin ensimmäiseksi pelipäivät ja sen jälkeen suunniteltiin muuta elämää
ARKISTO