Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Juha Tapiolle joulu on yhteenkuuluvuutta

Keski-iän ylittäneen perheellisen miehen ympärillä on pyörinyt jo useita vuosia melkoinen kuhina. Joulu on Juha Tapiolle yksi elämän perusasioista niin sanoman kuin rauhoittumisenkin vuoksi. Lukuisten toiveiden kautta mieheltä on vihdoinkin ilmestynyt "Juha Tapio - Joululauluja"-albumi, joka on tyylilajissaan hänelle se debyytti. Klassikoita sisällään pitävä kokonaisuus nojautuu uusien sovituksien tunnelmaan.
- Toivon saavani tehdä pitkän päivätyön urallani. Uskon soundini ja sävelkynäni vielä syvenevän iän myötä. Bruce Springsteen on tässä yksi innoittajistani, 38-vuotias Juha Tapio sanoo.

JT
Juha Tapio julkaisee tänään joulualbuminsa

Kirja menneistä vuosista

Kautta Suomen on saatu kuulla Juha Tapion biisituotantoa - herkkiä lauluja yli vuosikymmenen ajalta. Näitä vuosiaan menestynyt laulaja/lauluntekijä pohtii monella tavoin koskettavasti uunituoreessa Jaakko Heinimäen toimittamassa kirjassa "Ohikiitävää - Juha Tapion tie".

Joulun viettoa kotopuolessa

Tuusulassa jo pidempään asustellut Juha Tapio on joulun ajan ihminen. Silloin ei oteta keikkoja vastaan vaan vietetään joulua perheiden voimin kotipuolessa Ylistarossa. Musisoitua tulee ainoastaan lasten kanssa, jotka antavat uutta hohtoa joululle.
Tänä vuonna Juha Tapio on tienpäällä joulun kynnykselle asti trubaduurina ja bändinsä kanssa. Keikkapaikkoina klubit, kirkot ja eri tapahtumat.
- Konserttitilanteessa musiikillisen kaaren voi rakentaa niin, että on tosi hiljaisia jaksoja ja sitten äänekkäimpiä ja kaikki kantavat. Klubeissa voi myös tulkita hiljaisen biisin, mutta ei voi tehdä mitään pidempiä jaksoja, Juha Tapio kertoo.
Ensi vuoden alussa arvostettu laulaja/lauluntekijä alkaa työstämään uutta biisimateriaalia seuraavalle albumilleen.

Pauli Saarinen

 


Ajankohtaista -arkisto