Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

miten toteuttaa tasa-arvoa.kun nainen on kyvytön tehtävissään.poliisissakin tämä tuli ilmi.jo 30 prosentin kiintiö henkilökunnassa .tekee tiukkaa suoriutua työssä.napsivat rusinat pullasta.tasa-arvon nimissä. 23.10.2017 08:32
taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Pääkirjoitus 28.9.2012

Pete

Launeen omakotiyhdistys ja vanhentunut vaaliteema

Paikallinen omakotiyhdistyksemme on todella pelottava ilmestys. Siltä ajatukselta on aika vaikea välttyä, kun seuraa lahtelaista valtamediaa. Kun Launeen omakotiyhdistys uskalsi jälleen kerran ottaa VT 12-kysymyksen esille viime maanantain vaalitentissään, kiirehti kaupungin valtamedia ESS pääkirjoituksessaan (26.9.) kertomaan, kuinka tielinjaus on jo päätetty ja valtuutetut vain kosiskelevat etelälahtelaisia äänestäjiä olemalla Launeen linjausta vastaan.

Toisin sanoen syyllistetään näitä "vääräoppisia" ehdokkaita pelkiksi mielistelijöiksi. Onkohan kellään tullut mieleen se, että ehdokkaat saattavat ihan oikeasti olla Launeen linjausta vastaan vai onko se täysin mahdoton ajatus? Eivätkö kaikki olekaan nielleet koukkuineen tätä kaupungin harrastamaa tielinjauspropagandaa? Onneksi meillä Suomessa on vielä olemassa sellainen asia kuin sananvapaus ja ymmärtääkseni se pätee myös kaupungissamme.

Lisäksi ihmisiä pelotellaan sillä, että tietä ei saada vuosikymmeniin, jos kaikki eivät nyt yhteisesti huudakaan hurraata Launeen vaihtoehdolle. Maakuntalehtemme väittää myös, ettei toista vaihtoehtoa oikeasti ole edes olemassa. Liikenneministeri Kyllönen oli ainakin viime tammikuussa asiasta eri mieltä, josta todisteena ote Kyllösen haastattelusta:

Liikenneministeri Merja Kyllönen ei pitänyt ohitien rakentamista Renkomäen vaihtoehdon mukaisesti pelkkänä toiveajatteluna ja Laune-aktivistien huuhaana, joksi se on joissakin yhteyksissä leimattu.
- Tässä taloudellisessa tilanteessa kaikkia tulevia hankkeita on tarkasteltava aivan uudesta näkövinkkelistä. Kaikki varteenotettavat vaihtoehdot olisi syytä käydä läpi. Siinä vaiheessa vasta kun rahoitus- ja toteutuspäätökset on tehty, voidaan sanoa varmuudella mistä kohtaa tie Lahdessa kulkee ja nythän niitä päätöksiä ei vielä ole tehty. (Omalähiö 27.1.2012)

Lyhyesti kiteytettynä: VT 12 ei ole vanhentunut vaaliteema, kuten ESS väittää, vaan asiaan voidaan vielä vaikuttaa, jos tahtoa vain löytyy.
Launeen omakotiyhdistyksestä sitä tahtoa näyttää löytyvän. Keskustelu jatkukoon.

päätoimittaja
Petri Salomaa
petri.salomaa@omalahio.fi

 

 


Pääkirjoitukset