Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Keripukkien vuosi

Kerinkallion oma mopedi- ja motskariyhistys Keripukkien vuosi 2011 kului mukavan sopivasti hiljaa kiirehtien.
Muiden mopokkaiden kanssa yhteisiämopoajeluja oli runsaasti: Suurimpana jokakeväinen, toistasataa kilometriä pitkä Vesijärven ympäriajo, jossa oli yht. 363 pappamopoa ympäri Suomea.

Keripukit
Valkoisen talon Tapaninajot käynnissä

Muita ajoja oli mm. Pärnämäen pärinät, Siikaniemen yöajo, Heinäsuon kesäteatterireissu, Vapunajot sekä tietysti Keripukkien oma, jo pitkän perinteen omaava Valkoisen talon Tapaninajot.

Tällä kertaa sää suosi oikein olan takaa: lämpöasteita yli viisi, eikä lunta ollenkaan. Oli tosi mukava keli ajaa kaupungin halki Räsäsen Kallen johtaessa letkaa legendaarisella 1955-vuosimallisella Zetor-traktorilla.

Kuitenkin yhtenä tärkeimmistä tapahtumista oli Keripukkien "oman kortensa kekoon kantaminen" PHKS:n lasten psykiatriselle osastolle järjestettyyn iltaan, jossa ajellutettiin mopoilla nuoria potilaita, paistettiin makkaraa ja vietiin lapsille karkkia.
Muusta hyväntekeväisyydestä voisi mainita Kerin vanhan hyppyrimäen montun raivaaminen lapsille pulkkamäeksi sekä makkaranpaistopaikan raivaaminen esim. laskiaisriehaa varten.

Keripukkien Uuden vuoden perinteeksi on muodustunut jätkänkynttilän vieminen Kerinkallion korkeimmalle laelle ikäänkuin egologisempana vaihtoehtona. Tänä vuonna alas leikkipuiston kulmalle saapui usean kymmenen hilpeä juhlijan joukko vastaanottamaan Uutta vuotta esittäen ilotulituksen, jollaista ei Kerillä ole miesmuistiin nähty. Suuret kiitokset siitä kaikkien puolesta.

Timo Äikäs

 


Ajankohtaista -arkisto