Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Futiskausi kassissa

Kaveriporukoiden jalkapallosarjat pelattiin Kortteliliigassa jo 42. kerran, leikissä oli mukana 103 joukkuetta ja otteluita kamppailtiin kuluneen kesän aikana yhteensä lähes 700.

Klassisen isonkentän mestariksi pelasi Kimmo Haapsaaren johdolla Villähteen ylpeys Lähde Krouvi ja pienjoukkuesarjojen parasta osaamista esitti Sami Takalan manageroima Naisvoimistelijat Tähkä. Hyvällä sykkeellä pelatun Mimmiliigan kultamitalit nappasi FC Matamit ja Pappasarjassa parhaaseen vauhtiin pystyi Saksalan Krouvin nimivahva nippu.

Yksi sarjakesän upeimpia juttuja oli nuorten joukkueiden vahva esiinmarssi. Jännä juttu sinänsä miten sukupolvi toisensa jälkeen löytää tämän pelimahdollisuuden ja ottaa sen omakseen. Nuorista kyvyistä mainittakoon vielä erikseen Perttu Laitisen luotsaama Momentum, jolle on helppo povata hyviä pelikesiä myös jatkossa. 
 

 

kortteli
Näin iloisissa tunnelmissa päätti kautensa pj.kakkosen pronssijoukkue Varsity Llamas.

Ja mitä Kortteliliiga voisi toivoa pelaajiltaan jatkossa. Ainakin parempaa asennetta erotuomarihommiin, kaverisarjat voidaan viedä läpi vain joukkueiden omia tuomareita käyttäen, joten jokaisen joukkueen soisi skarppaavan omalla vihellysvuorollaan. Hyöty tästä jämäköitymisestä koituu kuitenkin kaikkien pelaajien hyväksi. 

 

Kaikkien vetäjien puolesta on syytä esittää toive paremmasta maksukulttuurista. Jokainen pelaaja voisi sisäistää osuutensa joukkueen menoista entistä paremmin ja hoitaa reilusti omat maksunsa joukkueen vetäjälle vaikka mieluusti ennen pelien alkua, kuin vasta kymmenen kinuamisen jälkeen.
Jätkäpoikien sarjassa, jätkäpojat vastaavat myös kaikista kuluista itse ja joukkueiden vetäjillä riittää kyllä puuhaa muutenkin.

Talven aikana on kaikilla korttelipeleihin osallistuneilla aikaa pohtia näitä pikkuparannuksia. Jaosto pohtii puolestaan sääntöjä ja systeemejä. Joukkueet juostaan jälleen kasaan maaliskuun puoliväliin mennessä ja harrastejalkapalloilijat kirmaavat kentille uuden sarjakauden merkeissä toukokuussa 2012.

Jake RopponenAjankohtaista -arkisto