Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Pääkirjoitus 1.7.

Pete

Loma

On taas tullut se hetki vuodesta, kun on ihan pakko jättää kiireinen työelämä hetkeksi taakseen.
Kuukauteen ei tarvitse vahdata sähköpostia tai miettiä juttujen deadlineja. Niinpä niin, tänä vuonna Omalähiö pitää peräti kuukauden mittaisen kesäloman, joten luulisi siinä akkujen latautuvan, varsinkin, jos säät sallivat.

Itse ajattelin maksimoida loman siten, että pysyttelen mahdollisimman kaukana kaikista sähköisistä viestimistä eli mahdollisimman vähän televisiota, tietokoneita, sähköposteja ja facebookkia.
Sen takia vuokrasimme perheen kanssa pienen mökin ilman sähköä, ykkösvarusteena vanha kunnon kaasuhella. Matkapuhelintakaan ei pääse lataamaan, joten pääsisiköhän sitä meikäläinenkin hetkeksi irti kännykästään?

Viime vuoden kesäloma meni minulta täysin ohi, kun muiden lomaillessa istuin keikkabussissa matkaten ympäri Suomea, joten tänä vuonna aion ottaa vahingon takaisin ja todellakin lomailla sanan todellisessa merkityksessä. Minulle unelmaloma pitää sisällään yhdessäoloa perheen kesken, lekottelua auringossa, uimista, saunomista sekä tietenkin grillausta. Ajattelimme myös tutustua mökin ympärillä oleviin pikkupaikkakuntiin elävine toreineen ja tapahtumineen.

Suomi on nimittäin pullollaan kivoja pikkupaikkoja, jotka kesäisin heräävät henkiin mökkikansan tulviessa paikkakunnalle. Olemme viimeisimmissä Omalähiön numeroissa keränneet pieniä kesälomavinkkejä teille. Toivottavasti jokainen löytää niistä itselleen mieluisan kesätapahtuman.
Tapaamme jälleen elokuun ensimmäisenä perjantaina, kun Omalähiö seuraavan kerran tipahtaa postiluukustasi.

Hyvää lomaa!

päätoimittaja
Petri Salomaa
petri.salomaa@omalahio.fi

 


Pääkirjoitukset