Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Pääkirjoitus 10.6.

Pete

Huh hellettä!

Tällä viikolla olemme saaneet nauttia harvinaisesta helteestä. Lahdessakin on ylletty liki + 30 asteeseen ja se, jos mikä, on harvinaista näin kesäkuun alkupäivinä. Hiki on siis tullut muillekin kuin Jyrki Kataiselle, joka on hikoillut varmasti muutaman ylimääräisen hikipisaran hallitusneuvotteluissa, sopivia yhteistyökumppaneita kun ei tunnu löytyvän mistään.

Yksikään puolue ei tunnu antavan periksi omista linjauksistaan, joten jokohan pian suitsiin hyppää eduskunnan puhemies Sauli Niinistö?
No, ilman hallitustakin näemmä pärjää, kysykääpä vaikka belgialaisilta. Belgia on ollut ilman hallitusta jo yli vuoden, joten ei Suomen hallitusneuvotteluiden pitkittyminen mitään niin kauhean ihmeellistä ja ainutlaatuista ole.

Säästä puheenollen, ilmatieteen laitos on ottanut käyttöön nipun uusia ennakkovaroituksia. Uudet ennakkovaroitukset koskevat hellejaksojen lisäksi ukkospuuskia, merialueiden kovia tuulia, aallonkorkeutta, merivedenkorkeutta, runsaita sateita, kireitä pakkasia tai erittäin huonoa ajokeliä.
Nähtävästi olemme jo sen verran uusavuttomia, ettei kyseiset sääilmiöt selviä meille ihan ikkunasta kurkkaamalla tai lämpömittaria tutkailemalla.

Lopuksi Omalähiön oma ennakkovaroitus: Olemme lomalla heinäkuun ja Omalähiön puute voi aiheuttaa vaikeita vieroitusoireita, joten kannattaa varastoida kesäkuun numerot, jotta lukemista riittää myös heinäkuulle. Onneksi vanhoja juttuja voi lukea myös nettisivuiltamme!

 

päätoimittaja
Petri Salomaa
petri.salomaa@omalahio.fi

 


Pääkirjoitukset