Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Pääkirjoitus 10.6.

Pete

Huh hellettä!

Tällä viikolla olemme saaneet nauttia harvinaisesta helteestä. Lahdessakin on ylletty liki + 30 asteeseen ja se, jos mikä, on harvinaista näin kesäkuun alkupäivinä. Hiki on siis tullut muillekin kuin Jyrki Kataiselle, joka on hikoillut varmasti muutaman ylimääräisen hikipisaran hallitusneuvotteluissa, sopivia yhteistyökumppaneita kun ei tunnu löytyvän mistään.

Yksikään puolue ei tunnu antavan periksi omista linjauksistaan, joten jokohan pian suitsiin hyppää eduskunnan puhemies Sauli Niinistö?
No, ilman hallitustakin näemmä pärjää, kysykääpä vaikka belgialaisilta. Belgia on ollut ilman hallitusta jo yli vuoden, joten ei Suomen hallitusneuvotteluiden pitkittyminen mitään niin kauhean ihmeellistä ja ainutlaatuista ole.

Säästä puheenollen, ilmatieteen laitos on ottanut käyttöön nipun uusia ennakkovaroituksia. Uudet ennakkovaroitukset koskevat hellejaksojen lisäksi ukkospuuskia, merialueiden kovia tuulia, aallonkorkeutta, merivedenkorkeutta, runsaita sateita, kireitä pakkasia tai erittäin huonoa ajokeliä.
Nähtävästi olemme jo sen verran uusavuttomia, ettei kyseiset sääilmiöt selviä meille ihan ikkunasta kurkkaamalla tai lämpömittaria tutkailemalla.

Lopuksi Omalähiön oma ennakkovaroitus: Olemme lomalla heinäkuun ja Omalähiön puute voi aiheuttaa vaikeita vieroitusoireita, joten kannattaa varastoida kesäkuun numerot, jotta lukemista riittää myös heinäkuulle. Onneksi vanhoja juttuja voi lukea myös nettisivuiltamme!

 

päätoimittaja
Petri Salomaa
petri.salomaa@omalahio.fi

 


Pääkirjoitukset