Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

miten toteuttaa tasa-arvoa.kun nainen on kyvytön tehtävissään.poliisissakin tämä tuli ilmi.jo 30 prosentin kiintiö henkilökunnassa .tekee tiukkaa suoriutua työssä.napsivat rusinat pullasta.tasa-arvon nimissä. 23.10.2017 08:32
taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Pääkirjoitus 13.5.

Pete

Milkin talot

Lahden Talot Oy ilmoitti viime viikolla, että se aikoo remontoida Milkin alueen kerrostalot, mikä tarkoittaa sitä, että aluksi 50 vuokralaista joutuu etsimään itselleen uuden kodin.
Lain mukaan vuokranantajalla ei ole velvollisuutta järjestää sijaisasuntoa remontin ajaksi, mutta hyvän vuokratavan mukaista kuitenkin olisi, että sijaisasuntoa mahdollisuuksien mukaan tarjotaan.

Vuokranantajalla on oikeus valita vuokralaisensa, joten nykyiset asukkaat eivät kuulemma ole etusijalla remontoituihin asuntoihin asukkaita valittaessa.
Tällä varmistetaan se, että "epäsopivaksi" katsottu vuokralaissakki ei pääse enää sotkemaan uusia, savuttomiksi remontoitavia asuntoja. Remontoitujen asuntojen vuokrat nousevat, eikä kaikilla vanhoilla asukkailla ole edes varaa hakea Milkkiin takaisin. Monet heistä ovat asuneet Kansakoulunkadun kerrostaloissa jo vuosikymmeniä ja heitä tilanne varmasti huolettaa. Mistä löytyy seuraava asunto yhtä huokeaan hintaan?

On selvää, että Lahden Talot on laskenut saavansa huomattavasti paremman tuoton asunnoista tällä tavalla, sillä Milkin asuinalue sijaitsee hyvällä paikalla, lähellä keskustaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Milkin asunnoissa oli halvimmat vuokrat Lahden Taloissa ja nyt tähän tulee siis muutos. Milkin maine on kieltämättä huono vuokramarkkinoilla ja tällä tavalla saadaan halutunlaisia ( lue: varakkaampia) vuokralaisia alueelle ja tehdään alueesta houkuttelevampi.
Toivotaan, että kaikki asukkaat saavat katon päänsä päälle ja ihan hyvien tapojen vuoksi Lahden Talot tässä asiassa asukkaitaan myös auttaa.


päätoimittaja
Petri Salomaa
petri.salomaa@omalahio.fi

 


Pääkirjoitukset