Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


LBN

TK
Tuure Kilpeläinen Finlandia Klubilla 11.3. Keikka vaikuttaa olevan jo loppuunmyyty, mutta peruutuslippuja kannattanee kytätä.

LIVELAHTI:
Onko elämää MM-kisojen jälkeen?

Maaliskuu on pyörähtänyt käyntiin ja kevät on taas askeleen lähempänä. MM-kisat toivat Lahden yöelämään vauhtia ja vaarallisia tilanteita, josta herääkin kysymys onko Lahdessa elämää MM-kisojen jälkeen? On sitä ja varsinkin Lahen ykkösklubeilla.

Mössö marssittaa maaliskuussa lavalleen muutaman Suomi-Rockin dinosauruksen, nimittäin vanhalla bensa-asemalla lavalle nousevat Miljoonasade ja Popeda, joten luvassa on hittiä hitin perään. Melkein samaan kastiin näiden kahden kanssa menee Karjalan Kandalfin Jouni Hynysen johtama aina rankka Kotiteolisuus. Takuuvarmoja nimiä siis kaikki kolme ja voidaankin hyvällä syyllä olettaa, että Mössö tulee olemaan loppuunmyyty jokaisena iltana. Harvinaisempaa herkkua on luvassa sen sijaan 25.3. kun Brother Firetribe saapuu Lahteen. Tämä Nightwish-kitaristi Emppu Vuorisen kakkosbändi on harvoin täällä nähty vieras, joten tätä keikkaa ei kannata missata.

Huhtikuukin alkaa kovalla kattauksella, kun Liittokanslerit 2017-kiertueellaan lahtelaisia saapuvat viihdyttämään kaksikko Eläkeläiset ja Stam1na. Aika jännän oloinen kaksikko, jolla ei tuntuisi olevan mitään musiikillista yhteyttä, joten kiertueen kantava voima piilleekin kenties ns. voimajuomissa sekä hulvattomissa välispiikeissä?

Finlandia Klubilla ei jäädä Mössöä huonommaksi. Kuukauden korkkaa kovassa suosiossa oleva Tuure Kilpeläinen, joka julkaisi loppuvuodesta uuden albuminsa "Surusilmäinen kauneus". Tuuren keikat ovat tupanneet olemaan viime vuosina loppuunmyytyjä, joten lipun hommaaminen etukäteen on lähes pakko. Loppukuusta Sibbetalolla nähdään monessa mukana oleva lahjakas Anna Puu sekä paluuta tekevä Poets Of The Fall, joten hittejä on luvassa vino pino myös näinä iltoina.

Huhtikuu polkaistaan Finlandia Klubilla käyntiin Pauli Hanhiniemen Retkueen avulla, joten taso ei laske tippaakaan ensi kuussakaan. Myös Hanhiniemi julkaisi uuden levyn "Pölyä, hiuksia, risuja" loppuvuodesta. Bonuksena Paulin retkueessa basistin virkaa hoitaa muuten Ville Rauhala, jonka allekirjoittanut muistaa hyvin erinomaisesta neo/psychobilly-orkesterista The Stringbeans. Kaiken kaikkiaan Lahdessa nähdään ja koetaan siis harvinaisen kovatasoinen livekuukausi, mikä on meille musadiggareille silkkaa namiskuukkelia.

Ja muistathan, että musiikki on parasta livenä! Keikoille mars!

FinlandiaMössö


Ajankohtaista -arkisto