Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Saksala

Nikkilän omakotiyhdistys jatkaa toimintaansa

Sunnuntaina 23.03.2014 pidetyssä vuosikokouksessa päätettiin jatkaa Nikkilän asutusalueen Omakotiyhdistyksen
toimintaa ainakin tämän vuoden ajan.Kokouksessa kuultiin yhdistyksen toimintakertomus ja hyväksyttiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille. Lisäksi hyväksyttiin vuoden 2014 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Eino Haapala lupautui jatkamaan puheenjohtajana ja johtokunnan muiksi jäseniksi valittiin Heikki Iivonen, Maija Oravala, Jani Oravala ja uutena jäsenenä Anneli Peltokukka.

Keskusteltiin tulevan vuoden toiminnasta: Pidetään siivoustalkoot toukokuussa ja yritetään järjestää historiikki-iltaa Nikkilän alueesta. Lisäksi toivotaan, että voisimme järjestää päiväkerholaisille, joita myös avustamme rahallisesti, kesätapahtuma leikkimielisten kisojen merkeissä. Lisäksi paperinkeräysastioiden tyhjennys parillisten kuukausien toisena tiistaina eli 08.04. , 10.06 , 12.08, 14.10. ja 09.12. 2014.

Ollaan mukana myös Lahden Omakotiliiton ja Lahden kaupungin aluekummitoiminnassa. Lisäksi yritämme järjestää yhteisen pikkujoulun muiden Omakotiliiton jäsenyhdistysten kanssa. Jäsenmaksu pidetään ennallaan eli 5 euroa / talous. Jäsenmaksulomakkeet jaetaan postilaatikkoihin toukokuun alussa. Lisäksi yhdistys vuokraa edelleen oksasilppuria 10 eur / vrk ja pensasleikkuria sekä painepesuria 5 eur / vrk ja jatkovarrelista oksaleikkuria esim. omenapuiden yläoksien siistimiseksi 2 eur/vrk. (Varaukset Eino Haapalalta p. 0400843645).

Yhdistyksen sihteerinä jatkaa Jani Oravala, toiminnantarkastajana Aulikki Liukkonen, varalla Leila Koivikko ja rahastonhoitajana Lena Haapala.
Jäsenet voivat ottaa yhteyttä johtokuntaan Facebook sivujen Nikkilän asutusalueen Omakotiyhdistys tai sähköpostin nikkila.oky@gmail.com kautta . Voi laittaa toiveita tapahtumista mitä toivottaisiin järjestettävän tulevaisuudessa. Pyritään yhdessä pitämään huolta omasta asuinalueestaamme ja sen siisteydestä.

Eino Haapala


Saksala-Seuran vuosikokous

Saksala-Seuran vuosikokous pidettiin sunnuntaina 23.3.2014. Odotimme paikalle myös uusia, innokkaita saksalalaisia, kun kiinnostusta esimerkiksi lapsiperheiden retkiin on talven aikana osoitettu. Mutta kokoukset eivät taida kiinnostaa tämän päivän ihmisiä. Kyllähän me täällä Saksalassakin mieluummin osallistumme itse toimintaan, mutta muutamia kokouksiakin on välillä pidettävä. Toiminnan alkuvuosina järjestimme joka vuosi erilaisia koko perheen tapahtumia. Edelleenkin tapahtumat on enimmäkseen tarkoitettu eri-ikäisille saksalalaisille. Lapsiperheiden edustajia vain kaivattaisiin kertomaan, mitä tämän päivän lapsiperhe haluaa asuinalueeltaan ja sen asukasyhdistykseltä.

Nyt toimintaa jatketaan pitkälle vanhan, vakiintuneen toiminnan pohjalta. Teatteriretkiä järjestetään keväällä, kesällä ja syksyllä. Ympäristöä siivotaan yhteisesti (myös lapset ovat tervetulleita) tänä vuonna 5.5., Esteettömään KeSäMäSään osallistutaan keväällä. Koko kesän ajan pelaamme mölkkyä Saksalan päiväkodin viereisellä kentällä maanantaisin. Emme ole mikään salaseura emmekä poliittisista puolueista riippuvaisia, kaikki voivat tulla mukaan toimintaan tuomaan omia ideoitaan ja viemään niitä eteenpäin.

Uuteen johtokuntaan valittiin: puheenjohtajana jatkaa Vuokko Kautto, varapuheenjohtajana Terttu Hotinen. Muiksi johtokunnan jäseniksi tulivat Anja Hiltunen, Sanna Hämäläinen, Leo Pelkonen, Eeva Siitonen ja Pekka Kautto. Teatterivastaavana jatkaa Merike Nordström. Johtokuntaa voidaan myöhemmin täydentää, jos vaikkapa joku ideoita pursuva perheenisä tai -äiti on kiinnostunut toiminnastamme. Avoimena odotamme muutenkin saksalalaisten ideoita ja ajatuksia toiminnan kehittämiseksi. Kevään, suunnilleen kuukauden kuluttua ilmestyvästä tiedotteesta löytyy yhteystietomme. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Vuokko Kautto

 

 

 


Ajankohtaista -arkisto