Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Launeen oky joulupukki
Osasihan Korvatunturin pukki tänne Salinkallion koulun musiikkiluokkaan! Pukki jakoi ainakin melkein sata herkkupussia vakastaan ja sitten me lapset laulettiin monta joululaulua.

Launeen omakotiyhdistyksellä suhteet kunnossa Korvatunturille

Tärkeintä oli viime pyhänä, että maa oli lumisateen valkaisema, ja joulupukki saapui kuuntelemaan Salinkallion koulun musiikkiluokkaan iloisia joulumieltä virittäviä lauluja. Lapsia oli paikalla lähes sata ja aikuisia kierteli koulun aulassa ja ruokalassa ainakin saman verran.

Launeen omakotiyhdistyksen Tee hyvä joulu-tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Launeen Marttojen ja Launeen koulun vanhempainyhdistyksen sekä myyjäisiä järjestäneitten ystävien kanssa.

Aikuisten hyvinvointiakin olivat järjestäjät ajatelleet, kun koulun ala- aulan nurkkauksessa oli rauhallinen paikka jäsenkorjaukselle. Jäsenkorjaajan käsittelyyn oli kysyntää. Usea tapahtumaan tullut aikuinen kävi neuvoja kysymässä omiin kremppoihin. Käsityöt vaihtoivat myyntipöydillä omistajaa, mutta vilkkaapaa kaupankäynti olisi saanut olla.

Lapsille oli oma nallelääkäri, leikkilelujen vaihtopöytä sekä hyviä vähän käytettyjä vaatteita kirpputorimyynnissä. Myös Launeen omakotiyhdistyksen vihreä linjaidea oli mukana, kun Lahden seudun ympäristöpalvelutesitteli Messi Menninkäisen.

Marja-Liisa Niuranen

 


Ajankohtaista -arkisto