Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

joulu ja jooseppi. kyllä miestä syrjittiin raskaimman mukaan.kun vaimo teki temput.tämä touhu vaiennetaan joulun sanomassa. 11.12.2017 09:13
Kansakoulukatu taas pysäköintikieltoon.Kerrostalojen kohdalla kielto molemmilla puolilla katua. 10.12.2017 14:54
teatteri uutiset.omat mutterit ei yhteiset mutterit.maksetaanko teilläkin osa palkkaa rahana.mitä kaikkea lauseet pitää sisällään. 07.12.2017 08:29
Syy ja seuraus sekoavat singulariteetissa, Melanen! T. Moskovan Mantere. 04.12.2017 16:49
Kiitos tästä taiteeseen liittyvästä Melastelusta! Täyttä asiaa! T. Moskovan Mantere. 25.11.2017 18:21

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Jörkka ei petä

15.12.2017

Juhani Melanen

Soteenkaaren päätä ei vaan näy!

15.12.2017

Papin Palsta

Taivaalta tähden valitsen

15.12.2017

Ville Skinnari

Hallitus haluaa rankaista työttömiä

15.12.2017


Pääkirjoitus 4.10.2013

Pete

James

James siellä, James täällä, James päällä joka säällä. Tämän syksyn ensimmäisen poliittisen kohun aiheuttaja löytyy tällä kertaa Päijät-Hämeestä, tarkemmin sanoen Asikkalasta. Jo aikaisemminkin kohua aiheuttanut perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaari on erotettu puolueestaan. Erottamisen syyksi ilmoitettiin Hirvisaaren toiminnan olevan puolueen edun vastaista. Viimeinen pisara, joka nähtävästi katkaisi kamelin selän, oli Hirvisaaren kaveri Seppo Lehto, joka otatti itsestään kivan natsitervehdyskuvan vierailessaan Hirvisaaren vieraana eduskuntatalossa. Ja jotta saaga olisi täydellinen, laittoi kuvan tietenkin sosiaaliseen mediaan. Sen verran Hirvisaarella oli järkeä, ettei itse näyttäydy samassa kuvassa.

Timo Soini on yrittänyt päästä eroon puolueen huonosta maineesta, joten voi uskoa, että tämän tyyppiset natsitervehdyskuvat ovat saaneet puheenjohtajan näkemään punaista ja muuta vaihtoehtoa ei enää ollut kuin Hirvisaaren erottaminen. Varsinkin, kun Hirvisaari on jo aikaisemmin hyvin selvästi tuonut esiin omat kantansa kaikissa vähemmistö- ja maahanmuuttoasioissa. Hirvisaaren mielipiteethän ovat jo sinällään muistuttaneet kovasti 30-luvun Saksan ajatusmaailmaa, joten käsi etukenossa pönöttävä kaveri Hirvisaaren CV:stä enää puuttuikin.

Hirvisaari luultavasti syyttää tästäkin kohusta vain ja ainoastaan mediaa ja toimittajia. Kyseessä on ajojahti jne...Jameksen mielestä Lehto on superhumoristi, jota ei oikein ymmärretä. Voi olla, ettei ymmärretä, mutta luulisi kansanedustajan olevan jo sen verran monessa liemessä keitetty mies, että tajuaisi, ettei natsitervehdys todellakaan jää huomiotta mediassa. Puheenjohtaja Soinilla on vielä kova savotta edessään, ennen kuin perussuomalaiset ovat ns. salonkikelpoisia. Eri asia tietenkin on, haluavatko he ollakaan?

Päätoimittaja
Petri Salomaa
petri.salomaa@omalahio.fi

 


Pääkirjoitukset