Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Launeen omakotiyhdistykselle uusi puheenjohtaja

Launeen omakotiyhdistys ry:n vuosikokous pidettiin torstaina 4.4.2013 Launeen kirjaston tiloissa.
Kokous aloitettiin valitsemalla uusi puheenjohtaja nykyisen puheenjohtajan Marjo Liukkosen pyydettyä eroa tehtävästä. Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Erika Himilä, varapuheenjohtajaksi Päivi Granlund ja sihteerinä jatkaa Annastiina Lilja.
Hallituksen muut jäsenet vuonna 2013: Marjo Liukkonen, Pekka Kuuslahti, Jarkko Felin, Salla Palmi-Felin, Thomas Lilja, Riina ja Aleksi Mannerkivi, Mikael Himilä ja Helena Juutilainen.

Erika
Launeen omakotiyhdistyksen uusi puheenjohtaja Erika Himilä


Kevätrieha lauantaina 25.5. klo 10–13

Toiminta jatkuu jo perinteeksi muodostuneella KEVÄTRIEHALLA.  Kevätrieha järjestetään yhteistyössä Launeen kirjaston ja Launeen Marttojen kanssa. Kirjasto on poikkeuksellisesti avoinna lauantaina 25.5. Yksi Kevätriehan kohokohdista on Vuoden launeelaisen julkistaminen. Tänä vuonna Kevätriehaa vietetään merirosvoteeman merkeissä.

Merirosvoteeman merkeissä järjestetään lapsille piirustuskilpailu ja aarteenetsintää. "Oikea merirosvo" laulattaa ja leikittää lapsia sekä aikuisia klo 11-11.45, luvassa myös yllätyksiä. Yleisöä pyydetään pukeutumaan teeman mukaisesti.

Kevätriehassa on lisäksi mahdollisuus maksuttomaan myyntipaikkaan autokirppiksellä, mölkkykilpailu, aikuisten hyppynarukilpailu, kasvomaalausta, arpajaiset, muurinpohjalettuja, kahvia, makkaraa, mehua, ym. ym.

Lisätiedot:
LAUNEEN OMAKOTIYHDISTYS RY
www.laune.fi
www.facebook.com/omakotiyhdistys

 

 

 


Ajankohtaista -arkisto